Κρυονέρι Μεσολογγίου:Επιχείρηση για τον εντοπισμό διθέσιου αεροσκάφους - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Κρυονέρι Μεσολογγίου:Επιχείρηση για τον εντοπισμό διθέσιου αεροσκάφους

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες κοντά στην περιοχή του Κρυονερίου, ανάμεσα στο Αντίρριο και το Μεσολόγγι, μετά την αναφορά στις Αρχές ότι χάθηκε ένα μικρό μονοκινητήριο αεροπλάνο.
Στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ πλωτά σκάφη του Λιμενικού ερευνούν την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κρυονερίου.
Το αεροσκάφος φέρεται να ανήκει στην Αερολέσχη Μεσολογγίου και πραγματοποιούσε πτήση την πτήση Πάτρα - Μεσολόγγι.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, ενώ ακόμη παραμένει αδιευκρίνιστο αν επέβαινε δεύτερο άτομο στο αεροσκάφος.
Tο πρώτο ασθενοφόρο που πλησίαζε στο σημείο που έπεσε το αεροσκάφος, κόλλησε στην άμμο και τα νερά, και αυτή την ώρα σπεύδει η Πυροσβεστική για να το τραβήξει και να το ξεκολλήσει.
Παρά τις αγωνιώδεις έρευνες των σωστικών συνεργείων στη θάλασσα, μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του διθέσιου αεροπλάνου και του πιλότου.
Την πληροφορία για την πτώση του αεροσκάφους μετέφερε στις Αρχές πολίτης, ο οποίος είδε το αεροπλάνο να διαγράφει καθοδική πορεία και να προσκρούει στην επιφάνεια του νερού, σε απόσταση περίπου 1 χλμ από την ακτή.
Η τελευταία επαφή με τον πιλότο έγινε στις 12:29, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Το αεροσκάφος, το οποίο είχε απογειωθεί από την Πάτρα, είχε προορισμό το Μεσολόγγι.
Μόλις έγινε γνωστή η είδηση, δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και ιδιώτες κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και του χειριστή του ή και του δεύτερου επιβαίνοντα στο αεροσκάφος, εάν υπάρχει.

Από το Blogger.