ΕΜΥ Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΕΜΥ Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας




Σύμμαχος των εκδρομέων φαίνεται πως θα είναι ο καιρός το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, οι όποιες βροχές θα είναι περιορισμένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.


Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, Τετάρτη (06/03) σχεδόν σε όλη τη χώρα, με τον υδράργυρο θα φτάνει ακόμα και στους 23 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά, σήμερα, στην Αττική ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στη Θράκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Δείτε στους προγνωστικούς χάρτες τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

Ο καιρός μέχρι την Καθαρά Δευτέρα

Την Πέμπτη (07/03) ο καιρός γενικά αίθριος. Από το απόγευμα στα δυτικά και τα βόρεια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Την Παρασκευή (08/03) και το Σάββατο (09/03) αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Την Κυριακή (10/03) αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βορειοδυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία  χωρίς αξιόλογη μεταβολή.
Την Καθαρά Δευτέρα (11/03) στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός αρχικά αίθριος, ενώ βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα βόρεια.




Από το Blogger.