Kλιμάκωση: Ρωσικά μαχητικά Su-35S αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιντλίμπ- Βομβαρδισμοί τουρκικών θέσεων (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Kλιμάκωση: Ρωσικά μαχητικά Su-35S αναχαίτισαν τουρκικά F-16 πάνω από την Ιντλίμπ- Βομβαρδισμοί τουρκικών θέσεων (βίντεο)

Η Μόσχα κάλυψε πλήρως τις δυνάμεις του Μ.Ασαντ απογειώνοντας δύο μαχητικά Su-35S τα οποία αναχαίτισαν δύο τουρκικά F-16 τα οποία είχαν σταλεί για να βομβαρδίσουν τις συριακές δυνάμεις και να "σπάσουν" τον αποκλεισμό των τουρκικών δυνάμεων στο παρατηρητήριο Νo 9 στο Morek.
Σύμφωνα με ρωσικό ΜΜΕ τα τουρκικά F-16 αναχαιτίστικαν πάνω από την Ιντλίμπ από ρωσικά μαχητικά Su-35S τα οποία είχαν απογειωθεί από την ρωσική βάση Khmeimim.
Τα τουρκικά F-16 είχαν λάβει διαταγές να εισέλθουν στο νότιο τμήμα της επαρχίας του Ιντλίμπ αμέσως μόλις η τουρκική στρατιωτική φάλαγγα δέχτηκε επίθεση κοντά στην πόλη Khan Shaykhun.
Οι Ρώσοι πιλότοι των S-35S οδήγησαν τους Τούρκους εκτός συριακού εναέριου χώρου μέσα σε λίγα λεπτά.
Οπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, ρωσικά μαχητικά Su-24M2 και Su-34 βομβάρδισαν θέσεις των τζιχαντιστών της Al Qaeda, Hayat Tahrir al-Sham (HTS), και των τουρκόφωνων δυνάμεων της Αγκυρας στην KhanShaykhun.
Παράλληλα, συριακό αεροσκάφος L-39ZO βομβάρδιζε και αυτό με την σειρά του τις δυνάμεις της Hayat Tahrir al-Sham στο νότιο τμήμα της Ιντλίμπ.
Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε τα ρωσικά Su-35S να περιπολούν και να προστατεύουν το L-39 από τα τουρκικά μαχητικά.
Αλλες πληροφορίες δεν έχουν γίνει διαθέσιμες αλλά είναι γεγονός πως τα τουρκικά F-16 αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον συριακό εναέριο χώρο μόλις εισήλθαν σε βάθος 30-40 χλμ το οποίο δείχνει πως ήρθαν σε "επαφή" με τα ρωσικά μαχητικά... 



Από το Blogger.