Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από 100 άτομα σε παιχνίδι της Κ-16 του Ολυμπιακού - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση από 100 άτομα σε παιχνίδι της Κ-16 του Ολυμπιακού

Τραυματίστηκε από σιδερογροθιά ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης - Καταγγελίες των «ερυθρόλευκων» για άτομα με διακριτικά του ΠΑΟΚ

Επίθεση από ομάδα 100 ατόμων, τα οποία έφεραν μέχει και σιδερογροθιές, δέχθηκαν τα μέλη της ομάδας Κ-16 του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αγώνα που έδιναν στο Πολυδένδρι.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται από τους ανθρώπους της Σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη «υπήρξε εισβολή από 100 άτομα, κάποια εκ των οποίων έφεραν διακριτικά του ΠΑΟΚ» σε παιχνίδι της Κ-16 με το Πολυδένδρι. Σε αυτήν την εισβολή χτυπήθηκε από σιδερογροθιά ο υπεύθυνος της Σχολής, Γιώργος Χοχλάκης και έγινε και επίθεση στον γιο του.

Άπαντες είναι σοκαρισμένοι στην Σχολή ενώ ο Χοχλάκης αφού πήγε στο νοσοκομείο στην συνέχεια επρόκειτο να μεταβεί στην αστυνομία για να καταθέσει τα όσα έγιναν και να κάνει και τις όποιες άλλες απαιτούμενες ενέργειες. Σύμφωνα με τον Χοχλάκη και τους ανθρώπους της Σχολής των Πειραιωτών η ομάδα αυτή των 100 ατόμων άρπαξε και μπάλες αλλά και φανέλες των παιδιών. Επίσης και τσάντες και άλλο αθλητικό υλικό ενώ τα παιδιά ήταν πολύ φοβισμένα.
Από το Blogger.