Κίνηση τώρα: Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

Κίνηση στο «κόκκινο» αυτή την ώρα - Σε εξέλιξη συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ -  Απροσπέλαστο το κέντρο - Δείτε LIVE

Κίνηση για γερά νεύρα στους δρόμους, απόγευμα Τρίτης 17 Σεπτεμβρίου 2019, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 7 το απόγευμα συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στα Προπύλαια που αντιτίθεται στις διατάξεις για τα εργασιακά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση.

Λόγω της συγκέντρωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικές λεωφόρους στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Πανεπιστημίου, Αμαλίας και στην Βασιλίσσης Σοφίας προς Σύνταγμα.

Θα ακολουθήσει πορεία προς την Βουλή οπότε και αναμένεται οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις να επεκταθούν στην Ομόνοια και στη Σταδίου.KEDRO_KLEISTO
Μεγάλες καθυστερήσεις στην κίνηση των οχημάτων σημειώνονται αυτή την ώρα και στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Αττικής οδού, στο ρεύμα καθόδου, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, μποτιλιάρισμα τώρα έχουμε στα εξής σημεία:

-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος), στο ύψος της Μεταμόρφωσης

-Λ. Κηφισίας (κάθοδος), από Αττική Οδό έως ύψος Φιλοθέης

 -Λεωφόρο Ποσειδώνος, από ΣΕΦ έως Φλοίσβο

Και το πρωί το μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας ήταν μεγάλο, με την κίνηση και τις πολλές ώρες στο τιμόνι να έχουν γίνει καθημερινός «πονοκέφαλος» για τους οδηγούς.
Reactions

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια