Europa League: «Λύγισε» στο ματς της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ! «Πανηγυρίζει» η Ελλάδα – video - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Europa League: «Λύγισε» στο ματς της χρονιάς ο ΑΠΟΕΛ! «Πανηγυρίζει» η Ελλάδα – video

Το ματς της βραδιάς, αν όχι και της χρονιάς για το Europa League, έλαβε χώρα στο ΓΣΠ της Κύπρου, όπου το ΑΠΟΕΛ έκανε τρομερή ανατροπή κόντρα στη Ντουντελάντζ, αλλά «αυτοκτόνησε» στη συνέχεια, γνωρίζοντας ήττα σοκ με 4-3.
Η ομάδα του Λουξεμβούργου αιφνιδίασε τους Κύπριους και προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ των Σινανί (36′) και Μπερνιέρ (51′). Οι παίκτες του Ντολ κατάφεραν όμως να αντιδράσουν και μάλιστα με ολική ανατροπή του σκορ, πετυχαίνοντας τρία τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά.
Ο Πάβλοβιτς μείωσε στο 54′ και ο Ντε Βισέντι ισοφάρισε από τη βούλα του πέναλτι δύο λεπτά μετά, για να βάλει «φωτιά» στις κερκίδες ο Πάβλοβιτς με το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 58′.
Κι εκεί που όλα έδειχαν μία πανηγυρική νίκη για το ΑΠΟΕΛ, η Ντουντελάνζ έκανε ακόμη πιο «μυθική» ανατροπή και με τους Στολτς και Σινανί ξανά, πήρε μία απίθανη νίκη με 4-3.
Το αποτέλεσμα αυτό πάντως, είναι θετικό και για την Ελλάδα, αφού έχει προσπεράσει πια την Κύπρο στη βαθμολογία της UEFA, μετά και το βαθμό που πήρε ο Ολυμπιακός από την Τότεναμ στο Champions League και με την εν λόγω ήττα, η χώρα μας έμεινε στη 15η θέση.
Από το Blogger.