Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης στη Μάνη: Η μαμά ήταν εκεί όταν ο ιερέας ασέλγησε πάνω μου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Συγκλονίζει η κατάθεση της 12χρονης στη Μάνη: Η μαμά ήταν εκεί όταν ο ιερέας ασέλγησε πάνω μου

«Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα»

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που κατηγόρησε τον ιερέα σύντροφο της μητέρας του για ασέλγεια, κακοποιούνταν σεξουαλικά κι από άλλον άντρα.
Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Το κορίτσι στην κατάθεση του στις Αρχές αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που βίωνε τόσο από τον ιερέα όσο κι από ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο.
Οι ανακριτικοί υπάλληλοι έμειναν άναυδοι με τα όσα άκουσαν. «Με πλησίασε ο ιερέας κι ασέλγησε πάνω μου μέσα  στο σπίτι με πολλαπλούς τρόπους. Η μαμά ήταν εκεί. Είδα αίμα στο βρακάκι μου και το πέταξα. Τα ίδια έκανε κι ο δεύτερος άντρας πριν από τον ιερέα» εξομολογήθηκε το 12χρονο αγγελούδι.

Μητέρας 12χρονης: «Δεν ήμουν μπροστά σε περιστατικό ασέλγειας»

Στην κατάθεση της η μητέρα του κοριτσιού αρνήθηκε ότι γνώριζε τις αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος του παιδιού της. «Δε γνώριζα τίποτα από τα όσα καταγγέλλει το κορίτσι μου, τώρα μου τα είπε και την πίστεψα. Δεν ήμουν ποτέ μπροστά σε κάποιο περιστατικό ασέλγειας» ισχυρίστηκε.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει την οργή του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Αναλυτικότερα, ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, σε ερώτηση του ΑΠΕ-ΜΠΕ για το συμβάν, δήλωσε:
«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να αποτυπώσουν τον βαθύτατο πόνο μου ως κληρικού, αλλά και την οργή μου ως ανθρώπου για το τερατώδες και φρικαλέο γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης του 12χρονου αγγελουδιού στην Ανατολική Μάνη.
Δεν χωρά στο νου και στην ψυχή μου ότι ένας άνθρωπος ταγμένος στη διακονία του Θεού προσβάλλει και προδίδει τον Θεό, βιαιοπραγώντας σε βάρος των δημιουργημάτων Του.
Θα ευχόμουν όλα αυτά να μην ισχύουν. Η Δικαιοσύνη όμως θα κρίνει. Το ταχύτερο που αυτή η φρικτή υπόθεση διαλευκανθεί, το καλύτερο. Όμως τώρα, προσωπικά, δεν μπορώ να σιωπήσω. Ουδείς μπορεί.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τον Θεό και προσεύχομαι για το αθώο αγγελούδι».

«Δεν ασέλγησα στο κορίτσι»

Από την πλευρά του ο ιερέας αρνείται ότι ασέλγησε στο παιδί, με την απολογία του στην ανακρίτρια να διαρκεί 1,5 ώρα. Η μεγάλη κόρη του, αλλά κι ο αδερφός της 12χρονης είναι στο πλευρό του.
Οι Αρχές έχουν στα χεριά τους ακόμη μια κατάθεση ενός γείτονα του ιερέα, αλλά και των παιδοψυχολόγων του «Χαμόγελου του Παιδιού»
Το δεύτερο άτομο που κατηγορείται για την ασέλγεια στο 12χρονο κορίτσι, θα κληθεί να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Από το Blogger.