ΟΦΗ-ΑΕΚ 1-0: Τη σκότωσε με μια μπαλωθιά - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

ΟΦΗ-ΑΕΚ 1-0: Τη σκότωσε με μια μπαλωθιά

Ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ, που προβληματίζει.
Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο ΟΦΗ επί της ΑΕΚ με 1-0, όντας καλύτερος και πιο συγκροτημένος. Η Ένωση αν και ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, αντιμετώπισε πρόβλημα στην επιθετική της λειτουργία και δεν μπόρεσε να γίνει απειλητική. Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 52’ με τον Σεμέντο και στη συνέχεια έκλεισαν τους διαδρόμους και αμύνθηκαν σωστά. Στο 88’ ο Βράνιες αποβλήθηκε απευθείας για χτύπημα στον Μαρινάκη και το παιχνίδι τέλειωσε με τον ΟΦΗ να πανηγυρίζει την επιστροφή στις επιτυχίες.
Καλό ρυθμό είχε το παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ», με τις δύο ομάδες να μπαίνουν ορεξάτα. Υπήρχε ισορροπία στο παιχνίδι, ενώ τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΟΦΗ ήταν πολύ προσεκτικοί στην άμυνά τους. Στο 18’ μια κεφαλιά του Μάνταλου, μπλόκαρε ο Σωτηρίου, ενώ σουτ του Νέιρα στο 19’ πέρασε άουτ. Κάποιες προσπάθειες του Σεμέντο δεν ανησύχησαν τον Μπάρκα, με τον Βράνιες να καθαρίζει αρκετές φάσεις. Ο ΟΦΗ απείλησε με κάποια σουτ, αλλά ο Μπάρκας ήταν σταθερός όποτε χρειάστηκε, όπως και ο Σωτηρίου σε κάποιες κινήσεις των Ολιβέιρα και Λιβάγια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν πιο κινητικός στο 52’ ο Σεμέντο με εξαιρετική ενέργεια και άψογο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να βρει χώρους και να γίνει απειλητική. Ο ΟΦΗ ήταν σωστά στημένος αμυντικά και οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου δεν μπορούσαν να φτάσουν σε ένα γκολ. Στο 88’ ο Βράνιες είδε απευθείας την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Μαρινάκη, αφήνοντας την ΑΕΚ με δέκα παίκτες. Στα τελευταία λεπτά, ένα μακρινό σουτ του Μάνταλου ήταν η μόνη επιθετική προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων», με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με μεγάλη νίκη του ΟΦΗ.
ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Μαρινάκης (90+2’ Νάστος), Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σακόρ, Νέιρα, Ναμπί (81’ Κουτρουμπής), Σεμέντο, Τσιλιανίδης, Μάνος (59’ Φιγκεϊρέδο).
ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Μπακάκης, Κρστίτσιτς (78’ Γιακουμάκης), Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λόπες (83’ Ντέλετιτς), Παουλίνιο (61’ Αλμπάνης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.
Από το Blogger.