Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Η αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη

Δύο πολίτες σκοτώθηκαν στην επίθεση που εξαπέλυσε ένας άνδρας, οπλισμένος με μαχαίρι, στη Γέφυρα του Λονδίνου, μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, χωρίς να κατονομάσει τις πηγές του.
Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν τον δράστη, ο οποίος φορούσε μια ψεύτικη ζώνη με εκρηκτικά.
Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ένα επεισόδιο που αντιμετωπίζεται ως «τρομοκρατικό» από τη βρετανική αστυνομία.
Η βρετανική αστυνομία δήλωσε ότι αστυνομικοί πυροβόλησαν έναν άνδρα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στη Γέφυρα του Λονδίνου το οποίο αντιμετωπίζουν ως τρομοκρατικό για προληπτικούς λόγους και το δίκτυο Sky News μετέδωσε πως άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε.


Πρόκειται για ένα φρικτό περιστατικό”, δήλωσε ο Μπόρις Τζόνσον
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε για το περιστατικό που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στη Γέφυρα του Λονδίνου: “Πρόκειται για ένα φρικτό περιστατικό. Όλες οι σκέψεις μου είναι κοντά στα θύματα και τις οικογένειές τους”.
“Ενημερώνομαι συνεχώς για το περιστατικό στη Γέφυρα του Λονδίνου και θέλω να ευχαριστήσω την αστυνομία και όλες τις υπηρεσίες εκτάκτων καταστάσεων για την άμεση ανταπόκρισή τους”, αναφέρει ο Τζόνσον σε ανακοίνωση.
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δήλωσε απόψε ότι το επεισόδιο φαίνεται ότι έχει τεθεί υπό έλεγχο.
Από το Blogger.