Σοκ: 25χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη με λουρί σκύλου στο Καλλιμάρμαρο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Σοκ: 25χρονη βρέθηκε απαγχονισμένη με λουρί σκύλου στο Καλλιμάρμαρο

Μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ο φύλακας του Καλλιμάρμαρου, το πρωί της Δευτέρας. Σύμφωνα με την εφημερίδα espresso, όταν άνοιξε την πόρτα που οδηγεί στο πάρκο, πίσω από το πέταλο του σταδίου, αντίκρισε μια γυναίκα νεκρή, κρεμασμένη από ένα υπαίθριο μονόζυγο, με έναν βρόγχο από λουρί σκύλου στον λαιμό της.

Έντρομος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο. Όπως διαπιστώθηκε, η νεκρή ήταν μια 25χρονη καλλονή από τη Γεωργία που ζούσε εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα μας και κατοικούσε στην ευρύτερη περιοχή του Μετς. Μάλιστα, όταν βρέθηκε νεκρή φορούσε ρούχα που θα απαιτούσε μια βραδινή έξοδος.

Όπως αναφέρει η Espresso, πάνω της βρέθηκε το τσαντάκι της με τα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ στην αριστερή τσέπη του παλτού της οι αστυνομικοί βρήκαν το κινητό της τηλέφωνο, στο οποίο είχαν καταγραφεί αμέτρητες αναπάντητες κλήσεις από τη μητέρα της και τον Έλληνα σύντροφό της. Όπως ανέφεραν στους αστυνομικούς, δεν μπορούσαν να την εντοπίσουν το βράδυ της Κυριακής και δεν απαντούσε στις κλήσεις τους.

Και οι δύο είναι σίγουροι ότι η 25χρονη δεν είχε λόγο να δώσει τέλος στη ζωή της και πως δεν είχε δείξει κάτι που να τους βάλει σε υποψίες, καθώς η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Το σκηνικό παραπέμπει σε αυτοχειρία, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά μέχρι να βγει το πόρισμα του ιατροδικαστή.

Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, που θα δώσουν περισσότερες εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίχθηκε το θρίλερ.
Από το Blogger.