Χαμός στη Βουλή: Υπουργός αποκάλεσε βουλευτή πίθηκο και τον χαστούκισε βίντεο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Χαμός στη Βουλή: Υπουργός αποκάλεσε βουλευτή πίθηκο και τον χαστούκισε βίντεο

Η κατάσταση για μερικά λεπτά, ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας με αφορμή μία διαφωνία σχετικά με το ΝΑΤΟ, καθώς υπουργός χαστούκισε βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέλευσης του Κοινοβουλίου σχετικά με το ΝΑΤΟ, η οποία διεξήχθη σε τεταμένο κλίμα, ο υπουργός Εσωτερικών της Σέρβικης Δημοκρατίας, Ντράγκαν Λούκατς είχε έντονη λογομαχία με τον βουλευτή της αντιπολίτευσης, Ντράσκο Στανιβούκοβιτς.

Ο υπουργός είπε στον νεαρό βουλευτή, όπως και σε άλλους βουλευτές ότι δεν μπορούν να φέρνουν στο Κοινοβούλιο σημαίες του ΝΑΤΟ.

«Όταν πέταγαν πάνω από το κεφάλι μου αεροπλάνα του ΝΑΤΟ, κοίταγα να μην πέσουν βόμβες στο κεφάλι μου. Δεν μπορείς λοιπόν να φέρνεις τέτοιες σημαίες εδώ μέσα. Ήσουν μικρός τότε, αλλά πρέπει να μάθεις κάποια πράγματα, αλλιώς θα τελειώσεις όπως και οι σημαίες».

Στη συνέχεια ο Στανιβούκοβιτς πλησίασε τον Λούκατς, ο οποίος του πέταξε χαρτάκια, τον αποκάλεσε πίθηκο και τον χαστούκισε.

Η συνεδρίαση διακόπηκε προσωρινά και η αντιπολίτευση ζήτησε την παραίτηση του Λούκατς.

Οι Βόσνιοι και οι Κροάτες που βρίσκονται στο Κοινοβούλιο της Βοσνίας τάσσονται υπέρ του ΝΑΤΟ, ωστόσο οι Σέρβοι είναι υπέρ της Ρωσίας.
Από το Blogger.