Δημοσκόπηση: «Πάτωσε» η κυβέρνηση σε μεταναστευτικό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Δημοσκόπηση: «Πάτωσε» η κυβέρνηση σε μεταναστευτικό

Ιδιαίτερα προβληματισμένη πρέπει να είναι η κυβέρνηση από δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύτηκε σήμερα από τον ΣΚΑΙ.
Σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης η πλειοψηφία των πολιτών διαφωνεί με τις κινήσεις της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, ενώ για τα ελληνοτουρκικά το συντριπτικό ποσοστό της κοινωνίας ανησυχεί κι ένα μεγάλο μέρος της διαφωνεί με την διαχείρισή τους από την κυβέρνηση.
Ακόμα και στην ασφάλεια την οποία το Μαξίμου προσπαθεί να προβάλλει με κάθε τρόπο δεν υπάρχει καθολική αποδοχή των πολιτικών της κυβέρνησης από την κοινωνία.
Μεταναστευτικό  
Συνολικά το 34% των ερωτώμενων θεωρούν ότι αποφάσεις της κυβέρνησης κινούνται σίγουρα σε σωστή (10%) ή μάλλον σε σωστή κατεύθυνση (24%) , το 55% συνολικά ότι είναι μάλλον σε λανθασμένη (24%) ή σίγουρα σε λανθασμένη (31%) κατεύθυνση, ενώ 11% δηλώνουν δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Ελληνοτουρκικά
Συνολικά το 61% των ερωτώμενων ανησυχεί (33%) πολύ ή αρκετά (28%) από τις αυξανόμενες τουρκικές προκλήσεις, το 18% μέτρια, ενώ συνολικά το 15% λίγο (8%) ή ελάχιστα έως καθόλου (7%). Το 6% απαντά δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ. 
Το 54% συνολικά των ερωτηθέντων δηλώνουν ότι οι αποφάσεις της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά κινούνται σίγουρα σε σωστή κατεύθυνση (19%) ή μάλλον σε σωστή κατεύθυνση (35%), ενώ το 34% συνολικά απαντούν ότι οι αποφάσεις κινούνται μάλλον σε λανθασμένη (20%) ή σίγουρα σε λανθασμένη κατεύθυνση (14%), ενώ το 12% δηλώνει δεν ξέρω/ δεν απαντώ.
Ασφάλεια

Σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις και τις ενέργειες της κυβέρνησης για την ασφάλεια και τη νομιμότητα το 54% συνολικά πιστεύουν ότι κινούνται σίγουρα (29%) προς τη σωστή κατεύθυνση ή μάλλον στη σωστή κατεύθυνση (25%), το 35% συνολικά μάλλον σε λανθασμένη (17%) ή σίγουρα σε λανθασμένη κατεύθυνση(18%), ενώ το 11% δηλώνουν δεν γνωρίζω/ δεν απαντώ.
Από το Blogger.