Φωτιά Κέρκυρα: Αγωνία για τη μάνα που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της – Κρίσιμες ώρες (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Φωτιά Κέρκυρα: Αγωνία για τη μάνα που θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί της – Κρίσιμες ώρες (βίντεο)

Αναστάτωση προκάλεσε το βράδυ της Παρασκευής (13/12) η φωτιά σε σπίτι στην Κέρκυρα, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα και οι ένοικοι κινδύνεψαν να καούν ζωντανοί.

Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, που έμενε στον τρίτο όροφο πήδηξε με το κοριτσάκι της στο κενό.

Σωτήρια για τη γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου. Πλέον η μητέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας με προβλήματα όρασης και πολλά κατάγματα.

«Η ξαδέρφη μου δεν βλέπει αυτή τη στιγμή. Έχει πάθει σοβαρή ζημιά στα μάτια. Έχει υποστεί πολλά κατάγματα και έχουν δηλητηριαστεί τα πνευμόνια της από τον καπνό», ανέφερε στον Alpha, συγγενής της γυναίκας.

Ο σύζυγός της, εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές, κρεμόταν από τα κεραμίδια του σπιτιού για να γλιτώσει. Η μητέρα έπεσε στο έδαφος και παρά τους φρικτούς πόνους που αισθανόταν, ρωτούσε να μάθει αν η κόρη της είναι καλά.
Aεροδιακομιδή του 58χρονου που χαροπαλεύει μετά τη φωτιά

Την ίδια στιγμή, στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προσπάθειες όλων προκειμένου να ολοκληρωθεί η διακομιδή του 58χρονου άνδρα ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με εγκαύματα απο την φωτιά που ξέσπασε στο Μαντούκι.

Η κατάσταση της υγείας του άνδρα παραμένει κρίσιμη και για τον λόγο αυτό γίνονται συντονισμένες ενέργειες απ’ όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Διοίκηση Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, 6η Υγειονομική Περιφέρεια, ΕΚΑΒ, Αυτοδιοίκηση), ούτως ώστε να καταστεί εφικτή η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα μέσω της βάσης του ΕΚΑΒ στο Άκτιο, σύμφωνα με το corfutvnews.gr.

Το χρονικό
Η πύρινη λαίλαπα κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να τυλίξει στις φλόγες το σπίτι με συνέπεια να κινδυνέψουν οι ένοικοί της.

Στην απόγνωσή της μία γυναίκα, μόλις αντιλήφθηκε τις φλόγες να «καταπίνουν» το σπίτι της, πήδηξε μαζί με το παιδί της στο κενό. Σωτήρια για την γυναίκα και το παιδί ήταν η τέντα παρακείμενου εστιατορίου.
Από το Blogger.