Super league Με ανατροπή ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Super league Με ανατροπή ο Βόλος νίκησε 2-1 τον Πανιώνιο

Ο Βόλος νίκησε με ανατροπή 2-1 τον Πανιώνιο στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 14η αγωνιστική της Super league, χάρη στην εμφάνιση που πραγματοποίησε στο δεύτερο ημίχρονο και «ανέπνευσε» βαθμολογικά ανεβαίνοντας στη 10η θέση με 17 βαθμούς.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο Α΄ ημίχρονο με τέρμα του Εμμανουηλίδη στο 27΄, αλλά η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε στο Β΄ ημίχρονο να κάνει την ανατροπή με τους Μουνίθ (74΄ πέναλτι) και Τσοκάνη (87΄) και να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο 83΄ αποβλήθηκε ο Ευαγγέλου και ο Πανιώνιος συνέχισε με δέκα παίκτες.

Ο Πανιώνιος με γκολ του Εμμανουηλίδη (πλασέ) στο 27΄ προηγήθηκε δίκαια στο πρώτο ημίχρονο καθώς στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Η μοναδική καλή στιγμή του Βόλου στα πρώτα 45 λεπτά ήταν μια κεφαλιά του Μάντζη στο 39΄ την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μαλέρμπ. Ο Πανιώνιος είχε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 0-2 στο 42΄ όταν ο Κόρμπος έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Μελίσσας έδειξε ότι ήταν σε ετοιμότητα.

Όμως στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν και δημιούργησαν μια σειρά από ευκαιρίες. Αρχικά στο 53΄ (από λάθος του Μαλέρμπ) και στη συνέχεια στο 55΄ (σουτ του Μάντζη άουτ) και στο 59΄(σουτ του Μουνίθ έδιωξε ο Μαλέρμπ).

Η επιθετικότητα των γηπεδούχων επιβραβεύτηκε στο 74΄ όταν ο Μουνίθ σκόραρε με εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Ευαγγέλου και ο διαιτητής υπέδειξε με την βοήθεια του VAR.

Ο Βόλος έχασε στο 78΄ μία ακόμη ευκαιρία όταν το σουτ του Μουνίθ, απέκρουσε ο Μαλέρμπ, ενώ στο 83΄ τα πράγματα για τους φιλοξενούμενους έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, καθώς έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Ευαγγέλου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα όταν ανέτρεψε τον Μάντζη.

Έτσι στο 87′ ο Βόλος έφθασε στο 2-1 με καρφωτή κεφαλιά του Τσοκάνη έπειτα από ωραία σέντρα του Ντεντάκη, πήρε τη νίκη και και παράλληλα βαθιά βαθμολογική ανάσα για τη συνέχεια.

Διαιτητής: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Κίτρινες κάρτες: Μουνίθ, Μελίσσας – Οικονομίδης, Μαλέρμπ, Ευαγγέλου, Αραμπούλι

Βόλος (Μπασάντρε): Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος (25΄ Διαμαντής), Φεράρι, Μαξ, Τσοκάνης, Τόρες, Μουνίθ, Φερνάντο (82΄ Τσαούσης), Μάντζης (90΄+2΄ Λύρατζης).

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Μαλέρμπ, Λυμπεράκης, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Άρτσε (70΄ Τσιλούλης), Οικονομίδης, Εμμανουηλίδης (62΄ Ρέντζας), Παπανικολάου (82΄ Μιλόγεβιτς), Αραμπούλι.
Από το Blogger.