Δεύτερη μπασκετική «βόμβα» του Ιβάν Σαββίδη, πάει για Σπένσερ Χόουζ ο ΠΑΟΚ! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Δεύτερη μπασκετική «βόμβα» του Ιβάν Σαββίδη, πάει για Σπένσερ Χόουζ ο ΠΑΟΚ!

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Μπόμπι Μπράουν. Η συνέχεια όμως είναι ακόμα πιο ηχηρή για τον ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης το πήρε προσωπικά και βγήκε μπροστά για να σώσει τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν, με την ομάδα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με ρεκόρ 3-10. Ηδη η ανάκαμψη φάνηκε στα ματς με Αρη και Νεπτούνας.

Υπάρχει όμως και συνέχεια. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, λίγες μέρες μετά τον Μπόμπι Μπράουν ετοιμάζεται να κάνει ένα ακόμα δώρο. Πιο ηχηρό, που θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ομάδας του Κώστα Χαραλαμπίδη. Και τούτο διότι, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, καταβάλλονται προσπάθειες για να αποκτηθεί ο σπουδαίος πάουερ φόργουορντ Σπένσερ Χόουζ, οποίος έχει μακρά θητεία στο ΝΒΑ.
Ο 31χρονος παίκτης, ύψους 2,16 μ. που παίζει και ως σέντερ, έχει δεκαετή θητεία στο ΝΒΑ με τους Σακραμέντο Κινγκς, τους Φιλαδέλφεια 76ερς, τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, τους Λ.Α. Κλίπερς, τους Σάρλοτ Χόρνετς και τους Μιλγουόκι Μπακς...
Στην καριέρα του στο ΝΒΑ μέτρησε 8,7 πόντους, 5,7 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ και 1 τάπα κατά μέσο όρο, ενώ έχει παίξει 684 ματς στο κορυφαίο μπασκετικό πρωτάθλημα στον πλανήτη. Μάλιστα στα χρόνια της καριέρας του στο ΝΒΑ κατάφερε να φτάσει σε συμβόλαια που έφταναν τα 5,7 εκατ. δολάρια συνολικά, όντας ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της Λίγκας στην φροντ λάιν.
Με την κίνηση αυτή ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει την ξεκάθαρη πρόθεση να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μπάσκετ με όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές λύσεις, προκειμένου να ξεφύγει η ομάδα από τις τελευταίες θέσεις και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της σεζόν. 

Δείτε highlights του Χόουζ


Από το Blogger.