Καιρός: Ηφαιστίων, δείτε LIVE πού χιονίζει αυτήν την ώρα, ποιο δρόμοι ειναι κλειστοί - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

Καιρός: Ηφαιστίων, δείτε LIVE πού χιονίζει αυτήν την ώρα, ποιο δρόμοι ειναι κλειστοί

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία Ηφαιστίων, η οποία έως τις πρώτες πρωινές ώρες των Θεοφανείων έχει επηρεάσει με ισχυρές βροχοπτώσεις την Κρήτη και με κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις τα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά.
Παράλληλα, άνεμοι σε επίπεδο θύελλας επικρατούν τις πρωινές ώρες των Θεοφανίων στο Αιγαίο, με ταχύτητες του ανέμου να φθάνουν στα 160 km/h στην Παξιμάδα Καρύστου και τα 147 km/h στη νότια Τήνο. 
Για το υπόλοιπο της ημέρας, περιμένουμε περιορισμό των χιονοπτώσεων στην Αττική, στη Βοιωτία, στην Εύβοια και στα ορεινά της Κρήτης, με τα φαινόμενα να διατηρούν τον έντονο χαρακτήρα τους.
Ισχυρές βροχές αναμένονται στο Αιγαίο και κυρίως στην Κρήτη, όπου ενδεχομένως θα δημιουργηθούν προβλήματα λόγω του κορεσμού του εδάφους σε νερό και των μεγάλων ποσοτήτων υετού που αναμένονται.
Παράλληλα, στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι άνεμοι με εντάσεις που θα φτάνουν και τοπικά θα ξεπερνούν τα 10 μποφόρ.
Δείτε εικόνα από τις περιοχές που χιονίζει στην Αττική
Δείτε εικόνα από το Νεραϊδοχώρι στα Τρίκαλα
Δείτε εικόνα από το Μέτσοβο

Ποιοι δρομοι ειναι κλειστοι - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Λόγω της χιονόπτωσης, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων, σύμφωνα με την αστυνομία, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του Αγίου Πέτρου έως το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Πεντέλης 414 και στα δύο ρεύματα της κυκλοφορίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με την αστυνομία, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα, και από το 270 χλμ. της ίδιας οδού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στην περιοχή Κάζα.
Αντιολισθητικές αλυσίδες στη λεωφόρο Χασιάς από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα, στην παλιά εθνική οδό Αθήνας-Θήβας από το 27ο χιλιόμετρο και στα δύο ρεύματα, καθώς κι από το 5ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών-Θήβας στο ύψος της Μάνδρας στο ρεύμα προς Θήβα.
Από το Blogger.