Σειρά επαφών Γεραπετρίτη με στελέχη από τον χώρο του ποδοσφαίρου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Σειρά επαφών Γεραπετρίτη με στελέχη από τον χώρο του ποδοσφαίρου

Σειρά επαφών με στελέχη από τον χώρο του ποδοσφαίρου θα έχει ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, για την αντιμετώπιση των παθογενειών και ενόψει των επαφών με τους εκπροσώπους από FIFA και UEFA, πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα. 
Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Ντέμη Νικολαϊδη, ο οποίος είχε διατελέσει πρόεδρος της ΑΕΚ.
Yπενθυμίζεται πως ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA-UEFA, στην ομιλία του στη Βουλή, ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει restart. Πιθανότατα αυτός ήταν και ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου. 
Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA-UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ.
Το κυβερνητικό σχέδιο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, προβλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τουλάχιστον μια τριετία -ενδεχομένως και παραπάνω.
Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαϊδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από το Blogger.