Παναθηναϊκός από τα... παλιά, έριξε στο καναβάτσο τον κακό ΠΑΟΚ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

Παναθηναϊκός από τα... παλιά, έριξε στο καναβάτσο τον κακό ΠΑΟΚ

Με δυο γκολ στα πρώτα 11 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Παναθηναϊκός υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη φετινή του ήττα, με το τελικό 2-0 να απονέμει δικαιοσύνη, καθώς οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι των Θεσσαλονικέων. Την «υπογραφή» στη νίκη του Παναθηναϊκού έβαλαν οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης, με τα γκολ που πέτυχαν στο 49' και στο 56' της αναμέτρησης. Με αυτόν τον τρόπο, το «τριφύλλι» έφτασε τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Super League 1, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται μπροστά του με δυο βαθμούς περισσότερους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Σφιντέρσκι και Μακέντα να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 9' και σε πλασέ του Σφιντέρσκι, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Διούδη. Στο 10' και στο 16' ο Μακέντα είχε δυο τελικές από πλεονεκτική θέση με την πρώτη να καταλήγει στα χέρια του Ζίβκοβιτς και τη δεύτερη να φεύγει ψηλά άουτ. Στο 39' ο Μαουρίσιο, σε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, έπιασε σουτ στην κίνηση, με τον Διούδη να μπλοκάρει. Στο 45+1' ο Μακέντα σκόραρε μετά από πάσα του Ζαχίντ, όμως το γκολ του Ιταλού ακυρώθηκε καθώς στον έλεγχο από τον VAR διαπιστώθηκε πως σκόραρε με τη βοήθεια του χεριού.
Σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου μέρους, και συγκεκριμένα στο 49' ο Παναθηναϊκος πήρε το προβάδισμα, με τον Μακέντα να ευστοχεί στο πέναλτι του κέρδισε ο Δώνης σε ανατροπή του από τον Ίνγκασον. Οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα τέρματά τους επτά λεπτά αργότερα όταν ο Χατζηγιοβάνης (στο 56') βγήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ και με πλασέ νίκησε τον Ζίβκοβιτς. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ο Παναθηναϊκός διαχειρίστηκε την υπέρ του κατάσταση, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ανεπιτυχώς τρόπους για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Στο 83' ο Διούδης είχε σπουδαία επέμβαση σε σουτ του Μίσιτς, κρατώντας το προβάδισμα δυο τερμάτων για τον Παναθηναϊκό.
Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Σέκενφελντ, Πούγγουρας, Δώνης, Ζαχίντ (83' Μπουζούκης), Χατζηγιοβάννης (77' Νούνες), Κουρμπέλης (71' Ανουάρ), Νάγκι, Μακέντα.
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Εσίτι (60' Μπίσεσβαρ), Μαουρίσιο, Μίσιτς, Λημνιός, Σφιντέρσκι (71' Ακπομ), Βιεϊρίνια (71' Πέλκας).

Από το Blogger.