Ανδρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Ανδρέας Γεωργίου: Η ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Παρτσαλάκη

Για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού Γιώργου Παρτσαλάκη θέλησε να μιλήσει ο Ανδρέας Γεωργίου με τον ίδιο να λέει ότι γράφονται και ακούγονται πολλά. Ποια είναι η "αλήθεια" που θέλει να μας πει;
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης νοσηλεύεται ήδη από το Μεγάλο Σάββατο στο νοσοκομείο με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν τώρα ότι είναι να μπει για αγγειοπλαστική. Τι λέει όμως από την μεριά του ο ηθοποιός και σεναριογράφος που έχει συνεργαστεί με τον Παρτσαλάκη στα δύο προηγούμενα σήριαλ που έκανε;

Ειδικότερα ο Ανδρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση στην σελίδα του στο Instagram ανεβάζοντας ένα story με μια φωτογραφία στην οποία είναι μαζί με τον ηθοποιό. Ο ίδιος θέλησε, όπως είπε να πει μερικά πράγματα επειδή "ακούγονται και γράφονται πολλά", ενώ μας ενημερώνει ότι είναι σε επαφή με την οικογένεια του ηθοποιού.
Επίσης αναφέρει ότι έχει στείλει τις ευχές του στον ίδιο, ενώ όπως έγραψε είναι συγκινητική η αγάπη που έχει δεχτεί αυτές τις ημέρες ο ηθοποιός, που βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου για τον Γιώργο Παρτσαλάκη

“Το ενδιαφέρον σας για τον Γιώργο Παρτσαλάκη είναι συγκινητικό. Σας ενημερώνω ότι είμαι σε επαφή με τα παιδιά του, και επειδή ακούγονται και γράφονται διάφορα, η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος μας νοσηλεύεται για καθαρά προληπτικούς λόγους και έχει επικοινωνία με το οικογενειακό του περιβάλλον.
Μετά από μια ενόχληση στο στήθος έγινε στεφανιογράφημα, και ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή. Είναι σε καλή διάθεση και δεν έχει κανένα πόνο. Κατά πάσα πιθανότητα Τρίτη, Τετάρτη θα πάρει εξιτήριο και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή. Του μετέφερα το ενδιαφέρον σας και σας ευχαριστεί όλους πολύ” έγραψε στην φωτογραφία που ακολουθεί και η οποία ανέβηκε στην σελίδα του στο Instagram.

Από το Blogger.