Μηχανόβιοι έπεσαν με «σούζες» πάνω στο «μπλόκο» της αστυνομίας στο Μαρκόπουλο - Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο (βίντεο) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Μηχανόβιοι έπεσαν με «σούζες» πάνω στο «μπλόκο» της αστυνομίας στο Μαρκόπουλο - Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο (βίντεο)

Η ψυχική κόπωση του ελληνικού λαού έχει φτάσει στο «breaking point» και αν η κυβέρνηση δεν χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα στις αρχές Μαΐου τότε θα τα χαλαρώσει από μόνος του ο Έλληνας πολίτης. 
Όποιος «αφουγκράζεται» ξέρει πως κάτι δεν πάει καλά στην διάθεση των Ελλήνων. Αρκεί κάποιος να διαβάσει προσεκτικά τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Οκτώ μηχανόβιοι έπεσαν με σούζες πάνω στο «μπλόκο» της αστυνομίας στο Μαρκόπουλο και κατάφεραν να διαφύγουν χωρίς να συλληφθούν.
Το απίστευτο σκηνικό έγινε μπροστά στην κάμερα του Open, με οκτώ μηχανές μεγάλου κυβισμού και χωρίς καν πινακίδες κυκλοφορίας, να «σπάνε» κάνοντας και... σούζες το αστυνομικό μπλόκο! 
Οι αναβάτες ανέπτυξαν ταχύτητα και διέφυγαν από το σημείο, με τους αστυνομικούς να διαβιβάζουν άμεσα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης το περιστατικό. 
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, για τον εντοπισμό των μηχανόβιων στην περιοχή της Κερατέας, παραμένουν άκαρπες...
Στο ίδιο μπλόκο, μάλιστα, οι άνδρες της αστυνομίας αφαίρεσαν για 60 μέρες τις πινακίδες από οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος τους είπε πως ξεκίνησε από την Αθήνα για να αγοράσει κρέας στο Μαρκόπουλο. Και φυσικά του επιβλήθηκε και πρόστιμο 300 ευρώ.a
Από το Blogger.