Το “ευχαριστώ” της Σακελλαροπούλου και το προσωπικό σημείωμα στο φυλάκιο στις Καστανιές - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

Το “ευχαριστώ” της Σακελλαροπούλου και το προσωπικό σημείωμα στο φυλάκιο στις Καστανιές

Το δικό της προσωπικό μήνυμα άφησε στο βιβλίο επισκεπτών στο φυλάκιο στις Καστανιές, η πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.
Η κ. Σακελλαροπούλου έγραψε: Ευχαριστώ εκ μέρους των Ελλήνων τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας που υπερασπιζόμενοι αυτή τη γωνιά ελληνικής γης υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ελλάδας και συγχρόνως της Ευρώπης. Καλό Πάσχα!
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε  το στρατιωτικό φυλάκιο 1 στις Καστανιές του Έβρου, συνοδευόμενη από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνταντίνο Φλώρο.
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον διοικητή της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ταξίαρχο Θεόδωρο Χατζηγεωργίου, για τα γεγονότα στα ελληνοτουρκικά σύνορα το προηγούμενο διάστημα, και την πίεση που υπήρξε με τις επιθέσεις προσφύγων.
Η κ. Σακελλαροπούλου μίλησε τηλεφωνικά, όσο ήταν στο φυλάκιο, με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο ενημέρωσε και μετέφερε στους αξιωματικούς και το υπόλοιπο προσωπικό του φυλακίου, τις ευχές του πρωθυπουργού για την ημέρα του Πάσχα.
Σε δηλώσεις της από τις Καστανιές, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως “φέτος ζούμε το πιο δύσκολο Πάσχα της πρόσφατης ιστορίας μας” και έστειλε μήνυμα σε όλους τους Έλληνες πως πιάνουν τόπο οι θυσίες τους με την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:  “Βρίσκομαι σήμερα, την Κυριακή του Πάσχα, κοντά στους φύλακες των συνόρων μας, για να αποτίσω φόρο τιμής στις ένοπλες δυνάμεις μας, οι οποίες, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, υπερασπίζονται την ασφάλεια της Ελλάδας και συνάμα την ασφάλεια της Ευρώπης. Για να διαβεβαιώσω τους ακρίτες μας ότι, διασφαλίζοντας τα σύνορα, διασφαλίζουν και την ειρήνη. Αλλά και για να μεταφέρω στους υπόλοιπους Έλληνες το μήνυμα που αντλούμε από το υψηλό φρόνημα των ανδρών και γυναικών αυτών: ότι με πίστη, αποφασιστικότητα και συνέπεια μπορούμε να υπερβούμε κάθε πρόκληση και κάθε κίνδυνο.
Από το Blogger.