Σταρ στα μαχαίρια: Το μίσος βγήκε από το… Χόλιγουντ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Σταρ στα μαχαίρια: Το μίσος βγήκε από το… Χόλιγουντ

Μπορεί στην οθόνη να πρέπει να δείξουν ότι είναι ερωτευμένα ζευγάρια ή και κολλητοί φίλοι, αλλά στην πραγματικότητα, ο ένας σιχαίνεται τον άλλον…. Όταν σβήνουν οι κάμερες,  δεν ανταλλάσουν ούτε «γεια»

Μαζί τους έχουμε παγώσει από αγωνίαA, γελάσει μέχρι δακρύων και κλάψει ζώντας τα δράματά τους στο πετσί μας. Ομως, οι ιεροί δεσμοί που συνδέουν τους διάσημους πρωταγωνιστές στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη δίνουν τη θέση τους σε ασήκωτες προσβολές και ομηρικούς καυγάδες όταν εμείς δεν κοιτάμε.




the_diary


Ράιαν Γκόσλινγκ – Ρέιτσελ ΜακΆνταμς
Το Ημερολόγιο
Μπορεί αυτό το κινηματογραφικό καλοκαιρινό φλερτ να εξελίχτηκε σε έρωτα ζωής ανάμεσα σε δυο νέους που δεν τους χώρισαν κοινωνικά ταμπού, ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, μια πανούργα μαμά, βουνά εγωισμού, ούτε ο θάνατος ο ίδιος, στα γυρίσματα όμως η σχέση τους ήταν φριχτή. «Δεν υπήρχε ούτε μια μέρα που να τα πήγαιναν καλά, ούτε μία. Ο Γκόσλινγκ μου είχε ζητήσει ακόμα και να αντικαταστήσω με άλλη ηθοποιό την ΜακΆνταμς», έχει αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Νικ Κασσαβέτης. Μέχρι που μια μέρα, όταν μια ακόμα καταιγίδα ξέσπασε στο πλατό, οι υπόλοιποι εξαφανίστηκαν αφήνοντάς τους δυο τους να ουρλιάζουν μέχρι τελικής πτώσης. Αυτό ήταν. Τα μαύρα σύννεφα διαλύθηκαν, ενώ καιρό μετά την προβολή της ταινίας Γκόσλινγκ και ΜακΆνταμς έγιναν ζευγάρι για περίπου τρία χρόνια με εναλλασσόμενους χωρισμούς και επανασυνδέσεις. Το 2008 ακολούθησαν οριστικά διαφορετικούς δρόμους.




nicki-mariah-idol

Μαράια Κάρεϊ – Νίκι Μινάζ
American Idol
Οι δυο ντίβες της σκηνής συναντήθηκαν στη δωδέκατη σεζόν του αμερικάνικου ριάλιτι ανάδειξης ταλέντων και η επεισοδιακή τους σχέση on και off κάμερας έγινε αμέσως φανερή και ένας λόγος από μόνος του για να παρακολουθεί κανείς το σόου. Οταν η Μπάρμπαρα Γουόλτερς ρώτησε την Κάρεϊ σε τηλεοπτική συνέντευξη αν είναι η «bitch» στην οποία αναφέρεται επανειλημμένως η Μινάζ στο τραγούδι που έγραψε τότε, η Κάρεϊ δεν κρατήθηκε: «Δεν ξέρω. Δεν ήξερα ότι τραγουδάει. Νόμιζα ότι ραπάρει. Ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο».


mad-max-fury-road


Τομ Χάρντι – Σαρλίζ Θερόν
Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής
Ίσως να έφταιγαν τα επίπονα γυρίσματα στην καυτή έρημο της Ναμίμπια. Ισως πάλι και όχι. Αλλά Χάρντι και Θερόν δεν συνεργάστηκαν αρμονικά, για να το θέσουμε κομψά. «Την πρώτη φορά που συναντιούνται ως χαρακτήρες της ταινίας, προσπαθούν να σκοτώσει ο ένας τον άλλο. Αφού δεν συναντιούνται με τη θέλησή τους χρειάζεται να αναπτύξουν ένα βαθμό εμπιστοσύνης. Αυτή ήταν η σχέση τους και σε προσωπικό επίπεδο», είχε προσπαθήσει να εξηγήσει τα ανεξήγητα ο σκηνοθέτης Τζορτζ Μίλερ. Για τη Θερόν τα πράγματα είναι πιο απλά: «Αν ήμασταν όλο λουλούδια και αγάπες η ταινία θα είχε βγει δέκα φορές χειρότερη». Παρεμπιπτόντως, η ταινία απέσπασε έξι Οσκαρ το 2016 - όλα τεχνικά (μοντάζ, μιξάζ, μακιγιάζ κ.ά.).


lost

Μάθιου Φοξ - Ντόμινικ Μόναχαν
Lost
Το 2012 μπορεί να μην έφερε το τέλος του κόσμου, ισοπέδωσε όμως την καλή εικόνα που είχαν οι φαν της εξωπραγματικής σειράς για τη σχέση δυο πρωταγωνιστών του. Ο Τζακ (Φοξ) και ο Τσάρλι (Μόναχαν), τα πήγαιναν περίφημα σε εκείνο το αλλόκοτο νησί όπου τίποτα λογικό δεν συνέβαινε, εκτός σκηνικών όμως, η υπόθεση ήταν διαφορετική. Και αποκαλύφθηκε όταν μια κοπέλα ζήτησε από τον Μόναχαν να φέρει και τον Φοξ στο Twitter. «Αυτός δέρνει γυναίκες. Οχι, ευχαριστώ». Οταν οι θαυμαστές του έσπευσαν να τον υπερασπιστούν, εκείνος τους σόκαρε ακόμα περισσότερο επιμένοντας: «Δέρνει γυναίκες. Οχι μεμονωμένα περιστατικά. Συχνά.». «Στα 46 χρόνια που αναπνέω σε αυτόν τον πλανήτη, δεν έχω χτυπήσει ποτέ γυναίκα. Ούτε πρόκειται», απάντησε όταν ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξή του στο Men's Journal ο αμερικανός ηθοποιός και το μόνο που θέλουμε είναι να τον πιστέψουμε.




kim-cattrall-sarah-jessica-parker

Κιμ Κατράλ – Σάρα Τζέσικα Πάρκερ
Sex and the City
Οι δυο τηλεοπτικές αυτοκόλλητες άφησαν τα cosmopolitan κοκτέιλ πίσω τους και μοιράστηκαν πικρά ποτήρια που κατέστρεψαν κάθε φιλεναδίστικη ατμόσφαιρα. Ολα ξεκίνησαν όταν η Κατράλ στοχοποιήθηκε ως υπεύθυνη για τη ματαίωση του τρίτου κινηματογραφικού Sex and the City. «Τελείωσε. Δεν την κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη», τουίταρε η Πάρκερ. «Η μόνη “απαίτηση” που είχα ποτέ, ήταν να μην παίξω στην τρίτη ταινία», εξεγέρθη η «Σαμάνθα». Η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο όταν η Πάρκερ έσπευσε να τη συλλυπηθεί για την απώλεια του αδερφού της: «Ας το ξεκαθαρίσω μια και καλή. Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Πάψε να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να ξαναγίνεις το “καλό κορίτσι”», εξαπέλυσε τα βιτριολικά πυρά της η Κατράλ. Αρκετά σκληρό όλο αυτό για την εύθραυστη «Κάρι» που δημοσίως ισχυρίζεται ότι από τη μεριά της δεν υπάρχει καμία έχθρα, και έχασε κι ένα σωρό εκατομμύρια ως παραγωγός μιας blockbuster ταινίας που δεν γυρίστηκε ποτέ.





julia_roberts_nick_nolte

Τζούλια Ρόμπερτς – Νικ Νόλτε
Πρωτοσέλιδος έρωτας
Οι συμπρωταγωνιστές που υποδύονταν δυο δυναμικούς δημοσιογράφους κατάφεραν να γίνουν και οι ίδιοι θέμα στις εφημερίδες το 1994, όταν οι LA Times αποκάλυψαν πως οι δυο τους μάλωναν ακατάπαυστα στα γυρίσματα. Ο λόγος; Η Ρόμπερτς δεν ανεχόταν τον μάτσο χαρακτήρα του Νόλτε, οπότε τον ειρωνευόταν και τον προσέβαλε. Εκείνος θύμωνε τόσο μαζί της που έκανε επίτηδες πράγματα για να την εκνευρίσει περισσότερο. Αργότερα η Ρόμπερτς δήλωσε στους NY Times για τον 79χρονο σήμερα ηθοποιό: «Ενώ μπορεί να είναι απολύτως γοητευτικός και πολύ ευγενικός, είναι επίσης και εντελώς αηδιαστικός», για να εισπράξει την απάντηση του Νόλτε: «Δεν είναι καλό να αποκαλείς κάποιον αηδιαστικό. Αλλά (η Ρόμπερτς) δεν είναι καλός άνθρωπος. Ολοι το γνωρίζουν αυτό».


Desperate_Housewives_Poster01-1200x675




Φελίσιτι Χάφμαν, Μάρσια Κρος, Εύα Λονγκόρια- Τέρι Χάτσερ
Νοικοκυρές σε απόγνωση
Τρεις εναντίον ενός, της Τέρι Χάτσερ στην προκειμένη. Η κόντρα μεταξύ των αξιότιμων κυριών της Γουιστέρια Λέιν φαίνεται πως ξεκίνησε όταν η Χάτσερ άρχισε –και δεν σταμάτησε- να θεωρεί τον εαυτό της πρωταγωνίστρια, παρότι οι πρώτοι ρόλοι ήταν μοιρασμένοι μεταξύ των τεσσάρων ηθοποιών. Η Νικολέτ Σέρινταν, που έπαιξε στη δημοφιλή σειρά μέχρι την πέμπτη σεζόν, στο παρελθόν έχει αποκαλέσει την Χάτσερ «ο πιο κακός άνθρωπος του κόσμου», ενώ έξι χρόνια μετά το τέλος των γυρισμάτων η Εύα Λονγκόρια δήλωσε στο σόου του Τζίμι Κίμελ«Είμαστε ακόμα όλοι πολύ καλοί φίλοι», αλλά έσπευσε να διορθώσει τα λεγόμενά της: «το 99% από εμάς είμαστε».



dynasty

Τζόαν Κόλινς – Τζον Φορσάιθ
ΔυναστείαΟι θρυλικοί πρωταγωνιστές που στοίχειωσαν τις 80ς τηλεοπτικές βραδιές μας υποδυόταν τους πρώην συζύγους. Κι αν η σχέση τους περνούσε από σαράντα κύματα βάσει σεναρίου, εκτός γυρισμάτων τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Δεν μιλιόντουσαν καν για μια ολόκληρη σεζόν. Η Κόλινς είχε δηλώσει σχετικά: «Στα βραβεία People's Choice κερδίσαμε σαν ομάδα και μου είχαν πει ότι το βραβείο θα το παραλάμβανε ο Τζον. Ομως, το έδωσαν σε εμένα. Αυτό δεν του άρεσε. Τότε είπα, “Eντάξει, ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά θα το δώσω στον ατρόμητο αρχηγό μας”. Αυτός απάντησε “Aρκετά είπε”, και αυτό ήταν. Και ήταν πολύ δυσάρεστο ομολογουμένως. Δεν ήταν ωραίο».
Από το Blogger.