Κουκάκι: Αναζητείται ο Ιερέας που έδωσε στα κρυφά Θεία Κοινωνία! Ψάχνουν και τους πιστούς - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κουκάκι: Αναζητείται ο Ιερέας που έδωσε στα κρυφά Θεία Κοινωνία! Ψάχνουν και τους πιστούς



Οι αστυνομικοί αναζητούν πλέον τον Ιερέα που κοινώνησε πιστούς… από την πίσω πόρτα στο Κουκάκι. Εξετάζεται το βίντεο για να βρεθεί και ποιοι τον βοήθησαν. Επικοινωνία Τσιάρα με τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και για το Κουκάκι αλλά και για την Κέρκυρα.
Αναζητείται πλέον από την αστυνομία ο Ιερέας που στον Άγιο Νικόλαο στο Κουκάκι κοινώνησε στα κρυφά πιστούς από… την πίσω πόρτα.
Το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα, και είναι κάτι που έχει ζητήσει και ο Νίκος Χαρδαλιάς μόλις έμαθε το περιστατικό.
Ωστόσο η υπόθεση δεν σταματά εκεί. Η αστυνομία ερευνά και το βίντεο που κατέγραψε τον ιερέα, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι τον βοήθησαν αλλά και ποιοι ήταν οι πιστοί που κοινώνησαν, προκειμένου να κινηθούν και γι αυτούς οι διαδικασίες.
Υπενθυμίζεται πως για το θέμα αυτό αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

Επικοινωνία Τσιάρα με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας επικοιμώνησε με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, τόσο στο Κουκάκι όσο και στην Κέρκυρα και ζήτησε να ερευνηθούν  από τους αρμόδιους Εισαγγελικούς λειτουργούς τα πραγματικά περιστατικά.
Τέλος εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους Εισαγγελείς, οι οποίοι θα επιτελέσουν πλήρως το καθήκον τους.

Από το Blogger.