Κηφισιά: Η καφετέρια Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει ξανά μετά την άρση των μέτρων- Η ανάρτηση στο Facebook

Η καφετέρια Αμαρυλλίς στην Κηφισιά δεν θα ανοίξει μετά την άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσαν οι ιδιοκτήτες της με μία συναισθηματικά φορτισμένη ανάρτηση τους στην σελίδα στο Facebook. 

Ενώ το παρατεταμένο κλείσιμο των χώρων εστίασης και η αβέβαιη προοπτική απειλεί χιλιάδες επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα, οι δύο διαχειριστές της αγαπημένης καφετέριας γνωστοποίησαν στους φίλους και στους θαμώνες του καφέ «Αμαρυλλίς» πως οι πόρτες δεν θα ξανανοίξουν μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν στις αρχές του Μαρτίου εξαιτίας της πανδημίας. 

«Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του - το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας».
 https://www.lifo.gr/uploads/image/1622190/kafeteria_amarillis_anoiksei_ksana_123.png.jpg

 «Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπήρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά. Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα. Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε. Χρήστος - Λίλλυ» 

Η προηγούμενη ανάρτηση είχε γίνει στις 19 Μαρτίου. «Θα έρθει η μέρα που θα πίνουμε τον καφέ μας και θα τρώμε μοσχομυριστό κέικ που μόλις βγήκε από το φούρνο μας. Και θα είναι στην όμορφη βεράντα του Αμαρυλλίς, με τις αμυγδαλιές της έπαυλης Δροσίνη καταπράσινες να μας δανείζουν λίγη από τη σκιά τους».Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια