Χάινς: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσω ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά...» (pic) - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Χάινς: «Δεν ξέρω αν θα γυρίσω ποτέ στον Ολυμπιακό, αλλά...» (pic)

Ο Κάιλ Χάινς θυμάται τα χρόνια του στον Πειραιά και συγκινεί με το μήνυμα που έγραψε. «Οι συμπαίκτες μου έγιναν αδέλφια μου, ο κόσμος του Ολυμπιακού οικογένεια μου».

Ο Κάιλ Χάινς έμεινε για δύο χρόνια στον Ολυμπιακό, κατακτώντας ισάριθμες χρονιές (2012, 2013) το πρωτάθλημα Ευρώπης με την ομάδα του Πειραιά. Συνείσφερε τα μέγιστα, προσέφερε περισσότερα απ' όσο περίμενε κανείς, "δέθηκε" με τους συμπαίκτες του και αγαπήθηκε από τον κόσμο.
Ο νυν πλέον σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, θυμήθηκε στο social media την διετή πετυχημένη παρουσία του στο μεγάλο λιμάνι και έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τα χρόνια που έζησε στον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Κάιλ Χάινς: «Πέρασα μόλις δύο χρόνια στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, όμως έχω αναμνήσεις για μία ζωή, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μερικές ακόμα φωτογραφίες και ιστορίες που μπορώ να μοιραστώ.
Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους, τα πρωταθλήματα τα οποία θα κρατήσουν για πάντα, όμως για εμένα, ακόμα σημαντικότερα είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις, οι οποίες θα διατηρηθούν για μια ζωή. Οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι έγιναν αδέλφια μου. Οι οπαδοί που έγιναν η οικογένεια μου. Η Ελλάδα σαν χώρα, η οποία έγινε σαν το σπίτι μου. Αυτά είναι που θα θυμάμαι για πάντα.
Δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψω ποτέ στον Ολυμπιακό (για όσους με ρωτάνε πάντα), όμως ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο».




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyle Hines (@sirhines42) στις
Από το Blogger.