Επίθεση Γ. Τράγκας: «Ο "νεκροθάφτης" της ελληνικής οικονομίας και οι εισηγήσεις θανάτου του Σ. Τσιόδρα» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Επίθεση Γ. Τράγκας: «Ο "νεκροθάφτης" της ελληνικής οικονομίας και οι εισηγήσεις θανάτου του Σ. Τσιόδρα»

Επίθεση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, για τα μέτρα που έχει πάρει εξαιτίας του κορωνοϊού, εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας, όπως τονίζει δέχθηκε τις εισηγήσεις λοιμωξιολόγων, όπως του Σωτήρη Τσιόδρα, οι οποίες ρίχνουν τη χώρα σε ένα σπιράλ θανάτου. Ταυτόχρονα «πυρά» έριξε και προς τον «κορωνο-σερίφη», Νίκο Χαρδαλιά. 
Αναλυτικά όσα τόνισε ο Γιώργος Τράγκας: 
«Η προστασία του Συντάγματος, της Δημοκρατίας, των ατομικών ελευθεριών και της εθνικής ανεξαρτησίας προηγείται της προστασίας του αγαθού της Δημόσιας Υγείας.
Αυτό συμβαίνει σε όλους τους πολέμους, όταν η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία, προκρίνεται και προηγείται των θυμάτων, των τραυματιών και των καταστροφών που υφίσταται η εμπόλεμη χώρα. Το ίδιο συμβαίνει και με την οικονομία. Προηγείται διαφόρων ανθρωπίνων απωλειών, προκειμένου να επιβιώσει η πλειοψηφία του πληθυσμού και να μην έχουμε εκατομμύρια θανάτους από πείνα, μείωση του προσδόκιμου ζωής και μολυσματικές ασθένειες
Η Ελλάδα, χώρα με οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα και απειλούμενη καθημερινά από την Τουρκία, έχασε εξαιτίας του μνημονίου 600.000  νέους ανθρώπους που έφυγαν στο εξωτερικό για να επιβιώσουν και να μην υποστούν τις συνέπειες της πτωχευμένης οικονομίας. Η πατρίδα μας υφίσταται ακόμη τα πάνδεινα. Σύμφωνα με έρευνα στον πληθυσμό, 600.000 παιδιά σιτίζονται πλημμελώς. 400.000 ηλικιωμένοι στερούνται  στοιχειωδών αγαθών διαβίωσης.
Ο υιός Μητσοτάκης- συνειδητά ή ασυνείδητα – αβασάνιστα θα μπορούσε να πει κανείς, δέχθηκε τις εισηγήσεις του κου Τσιόδρα και ορισμένων λοιμωξιολόγων που έριξαν στην κυριολεξία τη χώρα σε ένα σπιράλ θανάτου. Με όσα λένε και κάνουν, παριστάνοντας τους Μεσσίες και τους μεγάλους νικητές του αόρατου πολέμου κατά του ιού, έριξαν τη χώρα σε βαθύτατη ύφεση με δραματικές συνέπειες, τις οποίες ήδη αποδέχεται ο κος Πρωθυπουργός.
Λυπάμαι που το λέω, η πολιτική εκπροσώπηση του κου Μητσοτάκη, καθημερινά στις 6 το απόγευμα, από το δίδυμο των κυρίων Τσιόδρα και Χαρδαλιά, θυμίζει εικόνα εκπροσώπων ηγέτη μπανανίας, που απευθύνεται σε ιθαγενείς και νομίζει ότι μπορεί να τους ξεγελάσει με τα καθρεφτάκια του κου Τσιόδρα και με τα βουντού του ανύπαρκτου στο πολιτικό σκηνικό μας, κου Χαρδαλιά.
Δεν ξέρω αν ο «νεκροθάφτης» της εθνικής μας οικονομίας, σημερινός πρωθυπουργός, μαζί με το γραφείο τελετών του κου Τσιόδρα, θα επιχειρήσει πρόωρες εκλογές  αλλά είναι βέβαιο – φίλες και φίλοι – ότι θα πάει σε νέο μνημόνιο και σε νέους επαχθείς δανεισμούς. Για να πάει σε μνημόνιο και να αντιμετωπίσει τα κύματα των λαϊκών διαμαρτυριών και της γενικής κατακραυγής, πιθανότατα θέλει πολιτικό χρόνο. Άρα θα πάει σε πρόωρες εκλογές.
Για να πάει σε πρόωρες κάλπες, θέλει ένα λαό φοβισμένο και ελεγχόμενο πλήρως. Οι Γερμανοί θα ήθελαν να εξαντλήσει ο άνθρωπός τους στην Αθήνα, την πολιτική μπαταρία του αλλά η συγκυρία αδειάζει πολύ γρήγορα την πολιτική κλεψύδρα του υιού Μητσοτάκη. Το Βερολίνο θα έβλεπε με καλό μάτι, εδώ στο δορυφόρο του, για τα επόμενα χρόνια, έναν ευρύ πολιτικό σχηματισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δύσκολο. Γιατί όλοι σκέφτονται ποιος θα κάνει την αξιωματική αντιπολίτευση και πόσο γρήγορα θα γίνει σκόνη και θρύψαλα ένας τέτοιος σχηματισμός.
Ο υιός Μητσοτάκης προορίζεται να γίνει ο «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας. Ο άνθρωπος που θα ενταφιάσει πλήρως τις ελπίδες του ελληνικού λαού για κάποια ανάκαμψη, κάποια βελτίωση των συνθηκών της ζωής του.
Ο υιός του που κατέλειπε στην πολιτική ζωή μας, ο αείμνηστος Μητσοτάκης προόρισται να κόψει μισθούς και συντάξεις. Επιθυμεί και το δείχνει να παραμείνει φερέγγυος και αξιόπιστος στα γερμανικά δημόσια ταμεία και στην καγκελαρία του Βερολίνου. Επομένως, θα επιδιώξει πάλι να έχει τα συμφωνημένα πλεονάσματα σε βάρος του ελληνικού πληθυσμού.
Η υγειονομική χούντα που του προσέφερε η  ύπαρξη του κορωνοϊού και οι εισηγήσεις του επί σειρά ετών στελέχους του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ κου Τσιόδρα, του δίνουν το απαραίτητο προπέτασμα καπνού για να επιβάλλει όλα τα αντιδημοκρατικά και αντιλαϊκά μέτρα.
Ο φόβος για τον covid- 19 θα γίνει περιτύλιγμα κάθε αντιδημοκρατικής απόφασης του πρωθυπουργού και κάθε παραβίασης του Συντάγματος. Η κα Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μηδενικό πολιτικό εκτόπισμα και μηδενική αναγνωρισιμότητα στο διεθνές περιβάλλον. Επομένως, εκτιμάται ότι δεν θα πει ποτέ ΟΧΙ στον κο Μητσοτάκη και ότι όλοι οι αντιλαϊκοί νόμοι θα υπογράφονται με το πρόσχημα της έκτακτης εθνικής ανάγκης και της προστασίας της δημόσιας υγείας.
Όλα τα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση είναι προσωρινά και ανακουφιστικά. Αναστέλλει ή αναβάλλει τις καταβολές φόρων ή δανείων. Αυτό δεν σημαίνει απάλειψη των αθροιζόμενων χρεών για χιλιάδες επιχειρήσεις και πολίτες. Όπως αντιλαμβάνεστε, είναι μία βοήθεια virtual reality. Είναι μία απάτη, ένας εμπαιγμός εκατομμυρίων Ελλήνων. Άπαντες θα κληθούν να πληρώσουν και τότε θα είναι άνεργοι. Τότε θα είναι πεινασμένοι. Τότε θα έχουν χάσει τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες τους.
Ο «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας, αυτός που θα χαλκεύσει τα χειρότερα δεσμά δουλείας για την πατρίδα, ομολόγησε χθες στη βουλή ότι η ύφεση θα έχει δραματικές συνέπειες. Επανέλαβε το γνωστό ποίημα: «ότι είναι υπέρ της προστασίας της ανθρώπινης ζωής», αλλά βασικά απέφυγε να πει πόσες χιλιάδες ζωές θα χαθούν τώρα!. Πόσες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες θα ριχθούν στον καιάδα της οικονομίας. Φυσικά εκείνη τη στιγμή θα έχει εξαφανιστεί από το κάδρο ο ανεκδιήγητος Τσιόδρας και ο πρώην δήμαρχος του Βύρωνα,  ο κορονο- σερίφης, ο κορονο- μάρσαλ Χαρδαλιάς. Για τα οικονομικά κουφάρια όμως, εκατομμυρίων Ελλήνων θα απολογηθεί ο κος Μητσοτάκης. Ήδη πυκνώνουν οι υποψίες ότι επιθυμεί να αξιοποιήσει την όλη κατάσταση, όπως συνέβη και με τους πρωθυπουργούς της Κατοχής. Υπέρ των Γερμανών και των οικονομικών τζακιών της Ελλάδας.
Συνεχίζοντας την εκτεταμένη έρευνά μου, τόσο για την πανδημία στην Ελλάδα, όσο και για το αύριο της οικονομίας, συμπεραίνω πλέον με ασφάλεια, ότι ο κος Τσιόδρας και ορισμένοι άλλοι, με τις εισηγήσεις τους προκάλεσαν γιγαντιαία καταστροφή στον ελληνικό λαό και στο έθνος. Αυτό που έρχεται είναι εφιαλτικό. Είναι ανατριχιαστικό για το μέγεθος και την ισχύ ενός αποδυναμωμένου κράτους που αντιμετωπίζει καθημερινά την απειλή του εχθρικού γείτονα.
Η κατάρρευση της οικονομίας θα φέρει καθίζηση της εθνικής άμυνας. Ο καθηγητής Τσιόδρας και οι συνάδελφοί του, δεν έχουν αντιληφθεί, πόσο μεγάλη κερκόπορτα άνοιξαν στην εθνική άμυνα; Αν είχαμε πόλεμο πριν την εμφάνιση του covid-19, θα εισηγούντο στον Μητσοτάκη να παραδώσει το Αιγαίο για να μην έχουμε θύματα;
Αυτός ο κύριος και μερικοί άλλοι προκάλεσαν μη αναστρέψιμες βλάβες στο κεντρικό όργανο της ελληνικής κοινωνίας που λέγεται  οικονομία. Φυσικά ο υιός Μητσοτάκης πήρε τις αποφάσεις αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν ευθύνες.
Ο ένας μετά τον άλλον, καθηγητές της ιατρικής, λοιμωξιολόγοι και επιδημιολόγοι, αντιλαμβάνονται και ομολογούν ανοικτά στις συνεντεύξεις τους, ότι το πρόβλημα του λιμού με γιώτα, που ακολουθεί τον covid -19 είναι πολύ μεγαλύτερο της επιδημίας και των απωλειών που είχαμε από την εμφάνισή του στην Ελλάδα.
Όλοι οι εκπρόσωποι της αγοράς, με αγωνία αλλά και αρκετή ειρωνεία, περιγράφουν τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση του «νεκροθάφτη» της ελληνικής οικονομίας. Ρωτάς ταξιτζή και δεν ξέρει πώς θα λειτουργήσει; Πως θα βάλει το πλέξιγκλας. Πώς θα βγάλει το ψωμί του παίρνοντας μόνο έναν επιβάτη. Ρωτάς εστιάτορα, και δεν ξέρει πώς θα σερβίρει μόνο 4 άτομα στο τραπέζι και που θα περιμένει για να φάει το πέμπτο μέλος της οικογένειας. Ουδείς γνωρίζει πώς μπορεί να λειτουργήσει η κουζίνα του και πώς θα εξυπηρετήσει ο μασκοφόρος σερβιτόρος. Ο «νεκροθάφτης» της ελληνικής οικονομίας δεν γνωρίζει πώς ακριβώς λειτουργούν τα σχολεία του κράτους. Δεν ξέρει ότι δεν υπάρχει επαρκής αριθμός καθαριστριών. Ποιες θα καθαρίζουν τις αίθουσες για να πηγαίνουν τα παιδιά μας; Πως θα προαυλίζονται τα παιδάκια τηρώντας αποστάσεις και πώς θα μεταφέρονται τα παιδιά στα σχολεία των περιφερειών;
Στα δικαστήρια θα επικρατήσει μία τρέλα. Η έδρα θα έχει πλεξιγκλάς μπροστά. Μερικοί εισαγγελείς ήδη έχουν βάλει. Οι δικηγόροι πρέπει να πηγαίνουν με μάσκες οξυγονοκόλλησης. Ουδείς θα γνωρίζει ποιοι είναι οι κατήγοροι και ποιοι οι κατηγορούμενοι πίσω από τις μάσκες. Μπορεί κατά λάθος να μεταφερθεί από το Μεταγωγών ο μηνυτής και να φύγει ο καταδικασθείς.
Υπάρχει ένα Τσιόδρειο αλαλούμ από το οποίο κανείς δεν μπορεί να μας διαφυλάξει. Οι συνάδελφοί του αποφεύγουν να σχολιάσουν διάφορα που λέει. Ήδη εμφανίζεται ως ο κόουτς μίας μεγάλης εθνικής νίκης. Είναι τόσο αμετροεπής, τόσο αφελής και τόσο τυφλωμένος από τα καθημερινά φώτα της δημοσιότητας, που δεν αντιλαμβάνεται ότι δεν κερδίσαμε ένα νέο euro στη Λισαβόνα. Σε καραντίνα είμαστε 2 μήνες και η οικονομία μας κατρακυλάει σε άβυσσο. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να στέκει καλά, αν δεν καταλαβαίνει αυτό που έρχεται για εκατομμύρια συμπολίτες του. Δεν μιλάμε για κρούσματα από covid, μιλάμε για βέβαιους οικονομικούς θανάτους. Μιλάμε για πείνα, φτώχεια και αρρώστια.
Χθες για μία ακόμη φορά, προφανώς δεν το αντιλαμβάνεται μας μπέρδεψε με τις μάσκες, τα παιδιά, τους νεκρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις μετακινήσεις των 65αρηδων στο εξωτερικό, λέγοντας κάθε λίγα δευτερόλεπτα ότι « ξέρετε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η μία μελέτη ανατρέπει την άλλη. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε μία μελέτη 15-20 ατόμων. Ένα καινούργιο φάρμακο έρχεται, ένα φεύγει» και πόσο μεγάλοι είναι οι αριθμοί νεκρών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κανείς φυσικά δεν του έχει πει ότι η Ελλάδα δεν είναι η Αγγλία. Η Ελλάδα δεν είναι η Ιταλία. Εδώ έκλαιγε και παραληρούσε μαζί με μία ομάδα δημοσιογράφων καθοδηγούμενων καναλιών, έχοντας μηδενικά κρούσματα covid σε ένα σύστημα υγείας, που εγκατέλειψε τη γενική νοσηλεία και έβαλε απέξω ταμπέλα covid-19.
Ψάχνω να βρω που είναι ο υπουργός Υγείας. Ο μακρυμάλλης και κατσαρομάλλης Βασίλης Κικίλιας. Εχάθη στην καραντίνα, ενώ τον ψάχνουν όλοι οι γιατροί και όλοι οι νοσοκομειακοί στα νοσοκομεία για να τηρήσει τις υποσχέσεις του. Ψεύτης, ανακόλουθος και ανεπαρκής καθ΄έξην.  Έκανα τον γύρο των νοσοκομείων και οι περισσότεροι χαμογελούσαν όταν ανέφερα το όνομά του και τις υποσχέσεις του.
Από την προσεχή Δευτέρα θα έχουμε φεστιβάλ αποκαλύψεων.
Περιφρουρήστε όσο γίνεται περισσότερο την ελευθερία σας. Τα συνταγματικά δικαιώματά σας, τα προσωπικά δεδομένα σας και την ανθρωπιά σας. Μην γίνεται κωδικοί ενός μνημονιακού συστήματος που βρήκε ευκαιρία με το επιχείρημα της προστασίας της υγείας να καταβαραθρώσει την υγεία σας. Όταν μειώνεται η προσωπικότητα του ανθρώπου, πλήττεται πρώτα καίρια η υγεία του. Όταν αφαιρούνται ατομικά δικαιώματα, ο ανθρώπινος οργανισμός πέφτει σε κατάθλιψη. Γεννάει ψυχικές ασθένειες. Καθίσταται ευάλωτος και εύθραυστος.
Η γενική εικόνα της βουλής ήταν χθες μεσαίας θερμοκρασίας. Εύκρατο το κλίμα. Ο πρωθυπουργός δεν απάντησε, για την ακρίβεια δεν προέβη σε εκτιμήσεις για το μέγεθος της ύφεσης και τις επιπτώσεις, τις παρενέργειες στη ζωή των Ελλήνων από τις αποφάσεις του. Φυσικά κάποιος πολιτικός αρχηγός έπρεπε να του πει ότι δεν τον ψηφίσαμε για διοικητή νοσοκομείου. Ούτε επιλέξαμε τον Τσιόδρα για πρωθυπουργό ή τιμονιέρη μιας ολόκληρης κοινωνίας. Άλλωστε ποτέ δεν θα επιλέγαμε επί σειρά ετών σύμβουλο του αμαρτωλού ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ωστόσο, ο υιός Μητσοτάκης παραδέχθηκε ότι θα είναι δραματική η ύφεση. Έκανε όπως όλοι αντιλαμβάνεστε μεγάλη ανακάλυψη. Παραβίασε ανοικτές θύρες.  Κανείς φυσικά δεν του είπε, ότι ουδείς κλαίει για τη νίκη επί του covid αλλά όλοι κλαίνε για τα κλεισμένα μαγαζιά και τις χαμένες θέσεις εργασίας.
Πόσες φορές πιστεύετε ότι αυτός ο πρωθυπουργός ενδιαφέρθηκε αυτές τις ημέρες της καραντίνας και πήρε τηλέφωνο τους ακρίτες των νησιών μας για να μάθει τι κάνουν. Πόσες φορές οι υπουργοί του, πήραν τηλέφωνο τις νησιωτικές αρχές για να μάθουν τι γίνεται με τις δομές φιλοξενίας μεταναστών, τι γίνεται με τις αφίξεις μεταναστών και γενικά τι λέει ένας ολόκληρος πληθυσμός που θα στερηθεί φέτος του κεντρικού εσόδου του, δηλαδή του τουρισμού.
Ο πρωθυπουργός δεν πήρε κανένα τηλέφωνο. Ούτε τον περιφερειάρχη, ούτε άλλους τοπικούς παράγοντες. Ο κος Μητσοτάκης το παίζει πολύ αφ΄υψηλού στην υπόθεση των ακριτικών νησιών. Ο δε Μηταράκης ως λιλιπούτεια πολιτική μορφή, δεν εισέρχεται στο οπτικό πεδίο των ακριτών.
Οφείλω να σας πω, ότι διάφοροι σατιρογράφοι του διαδικτύου συναρμολογούν διάφορα κλιπ από αυτά που λέει καθημερινά ο κος Τσιόδρας και ο κος Χαρδαλιάς. Οι κακές γλώσσες αναφέρουν, ότι πλην του διαδικτύου πιθανότατα θα ανέβουν και στο δελφινάριο ή σε άλλες επιθεωρήσεις.
Επίσης, οι αναφορές του κου Τσιόδρα γύρω από τη χρήση των μασκών, μαθαίνω ότι γίνονται εγχειρίδιο. Μέχρι στιγμής ο καθηγητής έχει αναφερθεί σε χρήση χειρουργικής μάσκας, σε χρήση επαγγελματικής μάσκας με άνθρακα, σε χρήση ακριβής μάσκας με φίλτρο, σε χρήση υφασμάτινης μάσκας που πλένεται και σιδερώνεται. Σε χρήση απλής μάσκας μίας χρήσεως. Σε χρήση χάρτινης μάσκας. Επίσης, ο κος καθηγητής έχει αναφερθεί σε ποικίλες έρευνες, αντιφατικές μεταξύ τους για παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες και κατοικίδια. Ο κος καθηγητής έχει υπερασπιστεί τους Κινέζους και τον παγκόσμιο οργανισμό Υγείας, δηλαδή έχει διαψεύσει όλες τις πληροφορίες των δυτικών κυβερνήσεων για τις ευθύνες των Κινέζων.  Έχει αναφέρει παλαιότερα ότι τα σχολεία είναι υγειονομικές βόμβες. Τώρα λέει ότι αυτή η άποψη, δεν υποστηρίζεται από την πλειοψηφία των επιστημόνων. Δεν αναφέρεται καθόλου την πολυετή υπηρεσία του στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Προφανώς δεν θέλει να μιλήσει για τα εκατομμύρια ευρώ που δώσαμε για εμβόλια, τα οποία δεν κάναμε. Η1Ν1. Ο κος Τσιόδρας είναι τόσο ταυτισμένος με τον κο Μητσοτάκη, που έχει αρχίσει να μιλάει για εθνικές νίκες. Όπως και ο πρωθυπουργός επαναλαμβάνει συνεχώς: «είμεθα Έλληνες» αλλά δεν λέει ότι είμεθα πτωχευμένοι. Χρεοκοπημένοι. Και με ποδοπατημένη την εθνική ανεξαρτησία μας. Ούτε μας λέει τίποτα τον τελευταίο καιρό για τις συνεχείς προκλήσεις του κου Ερντογάν.
Ο πολύ gossip υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς. Μας είπε χθες ότι από τη Δευτέρα εφαρμόζεται το σχέδιο ΧΑΜ. Πολλοί σκέφτηκαν ότι εννοεί ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ. Όπως μάθαμε τελικά το σχέδιο ΧΑΜ είναι χέρια πλένουμε, αποστάσεις κρατάμε, μάσκες φοράμε. Είναι προφανώς αποκλειστικό σχέδιο δικό του και αποτελεί οπωσδήποτε αποτέλεσμα εμπνευσμένης σκέψης του κορονο- σερίφη. Εδώ είναι που λένε χτύπησε μπιέλα και χάνει λάδια. Με ανάρτησή του στο twitter υπενθυμίζει στους πολίτες από την ερχόμενη Δευτέρα που ξεκινάει η άρση περιορισμών, ότι θα εφαρμοστεί το σχέδιο ΧΑΜ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο αλλά κάθε τρεις και λίγο αναφέρεται σε αλγορίθμους. Μιλάει προς τους πολίτες για έναν αλγόριθμο μέτρων και προφανώς πιστεύει ότι τον καταλαβαίνουν.
Το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην αντιλαμβάνεται κάποιος ότι διαβαίνει τα όρια του γελοίου και του φαιδρού. Και βέβαια υπεύθυνος είναι αυτός που τον βάζει να μιλάει για ΧΑΜ, για ΧΟΥΜ και για αλγόριθμους. Αν ο πρωθυπουργός στείλει έναν από το Μαξίμου να του αγοράσει τα gossip περιοδικά που κυκλοφορούν στα περίπτερα και έχουν εκτεταμένο ρεπορτάζ για τον Χαρδαλιά, τις γυναίκες του, τα επώδυνα διαζύγιά του και τις φωτογραφίες που διοχετεύει ή τις παίρνουν από ιστοσελίδες του, τότε θα καταλάβει ο υιός Μητσοτάκης, ποιοι τον εκπροσωπούν. Γιατί όταν μιλάς για υγεία σε πολίτες ή όταν χειρίζεσαι λεπτά θέματα που άπτονται συνταγματικών και ατομικών δικαιωμάτων, πρέπει να έχεις και τη σοβαρότητα να το κάνεις.
Την ώρα που βγαίνει αυτό το παλικάρι του Βύρωνα, να μιλήσει προς ένα πληγωμένο κοινό, πρέπει να ξέρει ότι σύμφωνα με τη Eurostat 1.800.000 Έλληνες είναι σε υλική αποστέρηση. Αυτό σημαίνει – πρέπει να ξέρει ο Νίκος μας, ο mister ΧΑΜ- ότι ένα νοικοκυριό λόγω μη επαρκών εισοδημάτων, αδυνατεί να πληρώσει εγκαίρως τη θέρμανση, το τηλέφωνο, τα τρόφιμα, την τηλεόραση, τις δαπάνες κίνησης. Επομένως, στις 6 το απόγευμα να είναι πιο σοβαρός. Γιατί κουνάει πολύ το δάχτυλο και κάποια στιγμή ένας ολόκληρος λαός θα του δείξει ένα άλλο δάχτυλο».
Από το Blogger.