ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Μπράνκο - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Μπράνκο

Η θητεία του Μάριο Μπράνκο στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να ανανεωθεί.
Ριζικές αλλαγές σχεδιάζει ο ΠΑΟΚ ενόψει της νέας σεζόν, σε όλα τα επίπεδα. Η φιλοσοφία και η λειτουργία της ομάδας θα αλλάξει σημαντικά, με τον Ιβάν Σαββίδη να παίρνει άμεσα αποφάσεις.
Μια από αυτές είναι η αποχώρηση του Μάριο Μπράνκο, καθώς δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή, που λήγει το καλοκαίρι. Η απόφαση για τον Πορτογάλο έχει ληφθεί εδώ και καιρό, πριν από την κρίση της πανδημίας του κορονοϊού. Γι’ αυτό άλλωστε, είχε το τελευταίο διάστημα περιορισμένες αρμοδιότητες.
Οι επαφές και οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του έχουν ήδη ξεκινήσει. Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να βρει έναν τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα μπορεί να υπηρετήσει το νέο μοντέλο που θα ακολουθήσει αγωνιστικά η ομάδα. Δηλαδή μεταγραφές νέων και εξελίξιμων παικτών, διαχείριση ενός μειωμένου μπάτζετ και ανάδειξη παικτών από την ακαδημία.
Στον «Δικέφαλο του Βορρά» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά της κεντρικής Ευρώπης για να βρουν τον αθλητικό διευθυντή και εξελίξεις αναμένονται άμεσα. Εξάλλου, ο αντικαταστάτης του Μπράνκο θα είναι αυτός που θα αναλάβει τις συζητήσεις με παίκτες και μάνατζερ για τον σχεδιασμό του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν.
Από το Blogger.