Δολοφόνησαν οπαδό του Τραμπ: Ακροαριστεροί και μαύροι επιτέθηκαν σε κομβόι αυτοκινήτων και τον σκότωσαν - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Δολοφόνησαν οπαδό του Τραμπ: Ακροαριστεροί και μαύροι επιτέθηκαν σε κομβόι αυτοκινήτων και τον σκότωσαν


 

Ακόμα μία νύχτα έντασης είχαμε στο Πόρτλαντ, 94η διαδοχική, μόνο που αυτήν τη φορά ο απολογισμός ήταν τραγικός. Ακροαριστεροί και μαύροι επιτέθηκαν σε κομβόι αυτοκινήτων και σκότωσαν πολίτη γιατί ήταν οπαδός του Ν.Τραμπ. 

Ένα άτομο πυροβολήθηκε στο στήθος και σκοτώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (29/08) στο κέντρο της πόλης Όρεγκον, ύστερα από συμπλοκή που είχαν υποστηρικτές του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και διαδηλωτές του κινήματος «Black Lives Matter». 

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, αλλά το θύμα ήταν ήδη νεκρό. «Οι αστυνομικοί του Πόρτλαντ άκουσαν ήχους πυροβολισμών από την περιοχή της λεωφόρου Σάουθιστ 3 και της Σάουθγουεστ Άλντερ. Απάντησαν και βρήκαν ένα θύμα με πληγή πυροβολισμού στο στήθος. Ο ιατρός διαπίστωσε ότι το θύμα είχε πεθάνει », ανέφερε στη δήλωσή του το αστυνομικό γραφείο του Πόρτλαντ.

Το κέντρο της πόλης αποτελεί τόπο νυχτερινών αναταραχών για περισσότερο από τρεις μήνες. Εκατοντάδες συνελήφθησαν από τις τοπικές και ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου και, πριν από τους πυροβολισμούς, η αστυνομία πραγματοποίησε αρκετές συλλήψεις και συμβούλεψε τους κατοίκους να αποφύγουν το κέντρο.

Πλέον, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν το δράστη, έχοντας στη διάθεσή τους και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Η περιοχή έχει σφαλιστεί ως «σκηνή εγκλήματος» και δεν επιτρέπεται πλέον η πρόσβαση σε κανέναν.

Από το Blogger.