Τελικός Κυπέλλου: Με τα περσινά ρόστερ Ολυμπιακός και ΑΕΚ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020

Τελικός Κυπέλλου: Με τα περσινά ρόστερ Ολυμπιακός και ΑΕΚ


 

Η FIFA απάντησε στην ΕΠΟ πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα πρέπει να αγωνιστούν με τα περσινά ρόστερ στον τελικό Κυπέλλου στον Βόλο.

Το… σίριαλ του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας είχε πάρα πολλά επεισόδια και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν τόσο οι ομάδες όσο και η ίδια η ΕΠΟ ήταν το ποια ρόστερ θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν. Με δεδομένο ότι μιλάμε για αγώνα που «ανήκει» στη σεζόν 2019-2020, υπήρξε απορία για το αν θα πρέπει οι ομάδες να χρησιμοποιήσουν μόνο τους παίκτες που ανήκαν στο ρόστερ της στην περσινή – πια – σεζόν ή αν θα μπορούν να εντάξουν και όσους μπήκαν στο δυναμικό τους από τη λήξη της χρονιάς και πέρα.

Η ΕΠΟ έκανε σχετικό ερώτημα στη FIFA που είναι η αρμόδια αρχή για τέτοια ζητήματα και όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ Fm, η απάντηση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ήταν ξεκάθαρη. ΑΕΚ και Ολυμπιακός θα πρέπει να παίξουν στον τελικό του Βόλου με τα ρόστερ της σεζόν 2019-2020. Αυτό σημαίνει πως θα δούμε τις ομάδες να έχουν αρκετές απώλειες.

Από τον Ολυμπιακό έχουν ήδη αποχωρήσει Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ ενώ νοκ-άουτ είναι με τραυματισμό ο Ζοσέ Σα. Από την ΑΕΚ έχουν αποχωρήσει οι Μπάρκας, Βράνιες, Οικονόμου, Αραούχο, Χουλτ και Κλωναρίδης ενώ κι από την Ένωση δεν λείπουν τα προβλήματα τραυματισμών

Από το Blogger.