Άφαντος ο δολοφόνος της Ιρίνα - Αμοιβή 20 χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά της για πληροφορίες - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Άφαντος ο δολοφόνος της Ιρίνα - Αμοιβή 20 χιλιάδες ευρώ από την οικογένειά της για πληροφορίες


 

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Κύπρος τις εξελίξεις γύρω από την άγρια δολοφονία της 36χρονης Ιρίνα Χούρσκαγια από τη Λευκορωσία, μητέρας τριών παιδιών που εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στη Λεμεσό από τον 15χρονο γιο της και τη φίλη της. Βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία της 36χρονης είναι ο 29χρονου Aistis Mikalauskas από τη Λιθουανία ο οποίος έχει εξαφανιστεί.

Η οικογένεια της 36χρονης προσφέρει αμοιβή ύψους 20 χιλιάδων ευρώ σε οποιονδήποτε δώσει στην Αστυνομία πληροφορίες που θα οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 29χρονου καταζητούμενου.

Τι έδειξε η νεκροψία - νεκροτομή

Χθες διενεργήθηκε η νεκροψία που κατέδειξε ως αιτία θανάτου τον στραγγαλισμό. Στο άψυχο σώμα της εντοπίστηκαν πολλαπλές κακώσεις κεφαλής και τραχηλικής χώρας.

Η 36χρονη είχε επιστρέψει στην οικία της στον Άγιο Τύχωνα, στη μια τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Είχε πάει αρχικά βόλτα και ακολούθως σε αγρυπνία με τη φίλη της και νταντά των παιδιών της. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέχουν οι ανακριτές της υπόθεσης φόνου εκ προμελέτης, εκείνη την χρονική περίοδο καταγράφεται και η φασαρία που όπως κατέθεσε άκουσε ο μεγαλύτερος γιος της αλλά δεν έδωσε σημασία, θεωρώντας ότι οι φωνές προέρχονται απ’ έξω.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 15χρονος γιος της άτυχης γυναίκας είπε στους ανακριτές ότι είχε να δει τη μητέρα του από την Παρασκευή το απόγευμα. Τα δύο μικρότερα παιδιά 3 και 6 ετών είχαν αναχωρήσει από το μεσημέρι της ίδιας μέρας με τον οδηγό της οικογένειας με σκοπό να περάσουν το Σαββατοκύριακο με τον πατέρα τους και πρώην σύζυγο του θύματος. Η φίλη και νταντά της των παιδιών της 36χρονης την αναζητούσε από το Σάββατο τις δέκα το πρωί καλώντας την στο τηλέφωνο. Η ίδια άρχισε να ανησυχεί και χθες το μεσημέρι μετέβη στην οικία της όπου την εντόπισε μαζί με τον 15χρονο γιο του θύματος, νεκρή μέσα λίμνη αίματος στο πάτωμα.

Με πληροφορίες από Cyprus Times

Από το Blogger.