Οργή για τους παίκτες της Κράσνονταρ που δεν γονάτισαν ενάντια στον ρατσισμό - Η στάση του Μπεργκ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

Οργή για τους παίκτες της Κράσνονταρ που δεν γονάτισαν ενάντια στον ρατσισμό - Η στάση του Μπεργκ


 

Ο Μάρκους Μπεργκ και τρεις συμπαίκτες του ήταν οι μόνοι ποδοσφαιριστές της Κράσνονταρ που γονάτισαν πριν από τη σέντρα του αγώνα με τη Τσέλσι, στο καθιερωμένο μήνυμα του Black Lives Matter, κατά του ρατσισμού.

Οργή κατά της πλειοψηφίας των παικτών της Κράσνονταρ επικρατεί στα social media από το βράδυ της Τετάρτης, με αφορμή ένα περιστατικό λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα του Champions League με την Τσέλσι.

Κι αυτό γιατί μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές της γονάτισαν μαζί με αυτούς της αγγλικής ομάδας στο καθιερωμένο μήνυμα κατά του ρατσισμού για το BlackLivesMatter!

Ανάμεσα στους τέσσερις που γονάτισαν ήταν και ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery με τις φωτογραφίες.

Δείχνοντας ξεκάθαρα για μια ακόμα φορά τη στάση του ενάντια στον ρατσισμό, παρότι στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί από παίκτη της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά, ενώ στο παιχνίδι της Δανίας, οι οπαδοί της είχαν σηκώσει ένα απαράδεκτο πανό κατά του Σουηδού.

Η κίνηση των υπόλοιπων 7 παικτών να μη γονατίσουν καυτηριάστηκε στα social media με διάφορα σχόλια. «Ντροπιάστε τους. Μην παίρνετε την κάμερα από πάνω τους. Δείξτε ποιοι είναι αυτοί που δεν γονατίζουν», ήταν ένα εξ αυτών.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες και καρέ-καρέ τη στάση του Μάρκους Μπεργκ:

 

Από το Blogger.