Παναθηναϊκός: O Nτρεοσί έρχεται να… πάρει κεφάλια - Η αφρικάνικη αγορά και ο ρόλος του! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός: O Nτρεοσί έρχεται να… πάρει κεφάλια - Η αφρικάνικη αγορά και ο ρόλος του!



 Παναθηναϊκός: Ο νέος γενικός διευθυντής, Πιέρ Ντρεοσί, έχει το ελεύθερο από τον Αλαφούζο για να κάνει εκκαθαρίσεις σε στελέχη, μετά από αξιολόγηση, που θα κάνει.

Ο Πιέρ Ντρεοσί είναι από την Τρίτη (24/11) ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Με αυτό τον ρόλο ουσιαστικά φαίνεται, ότι το κενό, που υπήρχε μεγαλύτερη ανάγκη είναι η οργάνωση στο διοικητικό, με τον Μπόλονι να παραμένει το αφεντικό στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η επιλογή του Ντρεοσί δεν ήταν τυχαία. Ηρθε, διότι έχει συνεργαστεί με επιτυχία στη Ρεν για τρία χρόνια με τον Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος ρωτήθηκε και σαφέστατα ζήτησε τον Ντρεοσί, για να έρθει να βοηθήσει οργανωτικά την ομάδα. Το αν θα τα καταφέρει θα φανεί στην πορεία, αλλά ο ρόλος του αυτός είναι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Ντρεοσί έχει το ελεύθερο από τον Γιάννη Αλαφούζο να αξιολογήσει όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ΠΑΕ και αν χρειαστεί, να… πάρει κεφάλια! Οπότε θα πρέπει να περιμένουμε εκκαθαρίσεις σε όλα τα επίπεδα στον Παναθηναϊκό και το ποιοι θα αποχωρήσουν θα φανεί στην πορεία, αφού πρώτα πρέπει να γίνει αξιολόγηση.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ

Οσοι ξέρουν τον Ντρεοσί από την Γαλλία και την πορεία του λένε, ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ικανό, που έχει τον τρόπο να οργανώσει μία ομάδα, μία ΠΑΕ. Στην Παρί FC το μεγάλο του επίτευγμα είναι, ότι από ερασιτεχνική την έκανε επαγγελματική ομάδα, έφτιαξε προπονητικό κέντρο και την εκσυγχρόνισε.

Από την άλλη στην ίδια ομάδα κατηγορείται, για τις αποτυχημένες μεταγραφές, που έκανε.

Όλοι λένε, ότι πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο, με κύριο αντικείμενο να οργανώνει ομάδες, αλλά και έναν άνθρωπο με παλιές ιδέες και όχι σύγχρονο.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ

Στη Γαλλία, από την δουλειά που έχει κάνει, οι πληροφορίες αναφέρουν τα εξής:

1) Εχει πολύ καλή γνώση της αφρικανικής αγοράς και θα πρέπει να περιμένουμε να κοιτάξει προς τα εκεί.

2) Δεν είναι από τους ανθρώπους, που θα πάνε στο εξωτερικό, για να δουν έναν παίκτη. Αυτό το αναλαμβάνει άλλος, όχι ο ίδιος.

3) Αποφεύγει τις συγκρούσεις και όταν υπάρξει διαφωνία με τον ιδιοκτήτη σε ένα θέμα, το παλεύει, μπορεί να κάνει πίσω σε κάποια θέματα μέχρι να υπάρξει τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα έρθει σε ρήξη εύκολα, θα το παλέψει μέχρι να δει ότι δεν πάει άλλο και να φύγει από την ομάδα.

Επίσης, όσον αφορά στα αποδυτήρια δεν είναι από τους ανθρώπους, που θα βάλουν τις φωνές στους παίκτες. Στο κομμάτι αυτό ο Μπόλονι θα έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο και φυσικά αν χρειαστεί τη βοήθειά του σε κάποια θέματα θα την έχει.

Ο Ντρεοσί, πάντως, ήρθε με τον ρόλο του γενικού διευθυντή, για να καλύψει ένα κενό, που υπήρχε οργανωτικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά φυσικά σε συνεργασία με τον Μπόλονι θα έχει και λόγο στις μεταγραφές και τις πωλήσεις και θα αναλάβει όλες τις συζητήσεις και για τις ανανεώσεις.

Από το Blogger.