Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 20 Δεκεμβρίου


Από τις 19/12/2020 και μέχρι και τις 29/12/2021 ο Δίας θα προσγειωθεί στον αέρινο Υδροχόο.

Για έναν ολόκληρο χρόνο όλος ο ζωδιακός κόσμος θα έχει τις πρακτικές ευκαιρίες για να εξελιχθεί και να ισορροπήσει αισθηματικά και επαγγελματικά. Το παρελθόν θα κάνει κατά καιρούς έντονη εμφάνιση, αλλά μόνο σαν υπενθύμιση πλέον!

ΚΡΙΟΣ  21/03-20/04

Eυκαιρίες

Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πάρα πολύ και που μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες θα σας πλησιάσει με έναν πιο σοβαρό σκοπό και αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ  21/04-20/05

Συζυγικές αποφάσεις

Δεν είστε και στα τόσο καλά σας, ειδικά τώρα που βλέπετε σε όλο το μεγαλείο της την τόσο δύσκολη και προβληματική συμπεριφορά του ανθρώπου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ  21/05-21/06

Aποκαλύψεις

Προσπαθήστε αυτήν την εποχή να μην είστε τόσο ανοιχτοί σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε σε βάθος. Πιθανόν να μη συνεχίσουν να είναι δίπλα σας και στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/06-22/07

Συναισθηματική διάθεση

Eχετε μια καλή διάθεση και τόλμη πάνω σε θέματα που πρέπει να λυθούν πριν να αλλάξει ο χρόνος. Ο άνθρωπός σας είναι πάντως δίπλα σας και θα σας υποστηρίξει σε όλα αυτά που θέλετε να υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ   23/07-22/08

Χαρούμενες ειδήσεις

Ενας στενός σας συνεργάτης-φίλος έχει εδώ και καιρό αισθήματα για εσάς, και το ξέρετε! Αυτές τις μέρες είναι πιθανόν να σας κάνει και πάλι μια σχετική νύξη, πολύ πιο ξεκάθαρη από τις άλλες φορές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  23/08-22/09

Δεσμευτικές δράσεις

Σκεφτείτε πιο σοβαρά, δείτε το λοιπόν από όλες τις πλευρές και δώστε, όταν είστε έτοιμοι, την απάντηση. Εκπλήξεις θα περιμένουν το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και όσους έχουν δεσμό εξ αποστάσεως.

ΖΥΓΟΣ  23/09-22/10

Επικοινωνιακές πρωτοβουλίες

Μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιες καταστάσεις στη ζωή του ταιριού σας, που δεν μπορεί αυτή την εποχή να τις παρακάμψει για να επισημοποιήσει τη σχέση του μαζί σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10-22/11

Μελλοντικά σχέδια

Εχει ενδιαφέρον αυτό το χρονικό διάστημα της ζωής σας, καθώς κάποιος από το παρελθόν σάς αναζητά για να του δώσετε μια δεύτερη αισθηματική ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11-21/12

Προτάσεις

Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτείτε να γίνετε το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Οποιος σας θέλει ας ξεκαθαρίσει τη ζωή του και μετά να κάνει τις προτάσεις του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12-20/01

Οικογένεια, γάμος

Πολλά τα μυστικά και τα περίεργα για το παρελθόν του, που σας αποκρύπτει ο άνθρωπός σας και που σας βάζουν μόνιμα σε μια αγωνία που πραγματικά δεν σας αξίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01-19/02

Ερωτοφιλίες

Ερωτικά καλέσματα θα έχετε από κάποιον ο οποίος κινείται μέσα στον εργασιακό σας χώρο και έχει εδώ και καιρό ερωτευτεί τα μάτια σας. Μπορεί, αν τον γνωρίσετε καλύτερα, να σας ενδιαφέρει και εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ  20/02-20/03

Αισθηματικά αδιέξοδα

Εχετε ακόμη αρκετές απορίες για την παρελθοντική ζωή και ερωτική πραγματικότητα του ανθρώπου σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να του μιλήσετε και να ρωτήσετε ευθέως.

 

Από το Blogger.