Παγκράτι: Αφγανοί «πρόσφυγες» εισέβαλαν στο διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία - Τον έδεσαν, τον φίμωσαν & τον λήστεψαν - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Παγκράτι: Αφγανοί «πρόσφυγες» εισέβαλαν στο διαμέρισμα γνωστού επιχειρηματία - Τον έδεσαν, τον φίμωσαν & τον λήστεψαν


Τρομακτικές στιγμές έζησε το βράδυ της Παρασκευής 11 Δεκεμβρίου γνωστός επιχειρηματίας της Μυκόνου, από τρεις αλλοδαπούς «πρόσφυγες» που ήρθαν στην Ελλάδα για μια καλύτερη ζωή, έχοντας αιτηθεί άσυλο.

Συγκεκριμένα, τρεις Αφγανοί  εισέβαλαν στο διαμέρισμα του στο Παγκράτι και αφού τον έδεσαν και τον φίμωσαν, του άρπαξαν χρήματα, μια τηλεόραση και το κλειδί του οχήματος του ενός Smart και διέφυγαν με αυτό.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 χθες το βράδυ στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου σε κεντρικό δρόμο του Παγκρατίου.

Οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις αλλοδαποί εισέβαλαν μέσα στο σπίτι του 55χρονου όταν ο ίδιος μετά από φασαρία που άκουσε άνοιξε την πόρτα για να δει τι συνέβαινε.

Το θύμα, κατάφερε να λυθεί δυο ώρες αργότερα και να ειδοποιήσει τις αρχές. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μετά από αναζητήσεις  εντόπισαν το κλεμμένο όχημα του επιχειρηματία στην Ομόνοια και πέρασαν χειροπέδες στον έναν από τους τρεις αλλοδαπούς δράστες.

Πρόκειται για έναν Αφγανό ενώ έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των άλλων δυο «προσφύγων».

Άγνωστο εάν θα τους επιβληθεί  πρόστιμο 300€ για άσκοπη μετακίνηση, ενώ δεν διευκρινίζεται εάν φορούσαν μάσκες ή όχι. .

Περιττό να τονιστεί πως μετά την όποια ποινή του επιβληθεί κανείς τους δεν πρόκειται να απελαθεί από τη χώρα, αφού πάγια πολιτική των Αρχών είναι να μην πραγματοποιούν απελάσεις και για κανένα λόγο.

 

Από το Blogger.