Παναθηναϊκός: Το αινιγματικό «πολύ σύντομα» του Λαμκέλ Ζε! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός: Το αινιγματικό «πολύ σύντομα» του Λαμκέλ Ζε!


Παναθηναϊκός
: Φωτογραφία του με φόντο το τριφύλλι και μήνυμα «πολύ σύντομα» πόσταρε ο Λαμκέλ Ζε!

Ο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε έχει μπει δυναμικά στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ της Αντβέρπ, είναι δεδομένο πως θέλει να συνεργαστεί ξανά με τον Λάζλο Μπόλονι και δεν το κρύβει. Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, είναι ασταμάτητα τα ποσταρίσματά του στα social media που αφορούν τους «πράσινους». Με το τελευταίο εξ αυτών να αφήνει να εννοηθεί πως η συμφωνία τελειώνει και πιθανότατα θα έρθει στο «τριφύλλι»!

Πέρασε τα Χριστούγεννα ανεβάζοντας βίντεο απ’ την εξέδρα των οπαδών του Παναθηναϊκού, συνοδεύοντάς τα με εικονίδια φωτιάς, θέλοντας να δείξει πως είναι… καυτή η εξέδρα των οπαδών του «τριφυλλιού». Όμως ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αναδημοσίευση μιας φωτογραφίας που είναι ο ίδιος και έχει φόντο το έμβλημα του Παναθηναϊκού.

Σε αυτή τη φωτογραφία δεν έμεινε απλά στην αναδημοσίευση, αλλά σχολίασε κιόλας. Έγραψε χαρακτηριστικά: «Πολύ σύντομα» και συνόδευσε το μήνυμα αυτό με δύο Ελληνικές σημαίες!

Το ποστ αυτό είναι αινιγματικό, αν και η απάντηση θεωρητικά τουλάχιστον μοιάζει εύκολη. Η λογική λέει πως ο Καμερουνέζος προαναγγέλει ή δείχνει την τεράστια επιθυμία του να έρθει στον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις αναμένονται πολύ σύντομα όπως ανέφερε κι ο ίδιος ο παίκτης.

 

Από το Blogger.