Μπράβο στην ανεκδιήγητη ΑΑΔΕ που δεν επιτρέπει σε πολίτες να πληρώσουν τις οφειλές τους! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Μπράβο στην ανεκδιήγητη ΑΑΔΕ που δεν επιτρέπει σε πολίτες να πληρώσουν τις οφειλές τους!



Το ακούσαμε και αυτό, ή πιο σωστά το ζήσαμε… Η ιστορία είναι απλή και καθημερινή αφού έχουμε να κάνουμε με το Ελληνικό κράτος και την προχειρότητα που διακρίνει το οικονομικό επιτελείο
 ειδικά τον τελευταίο χρόνο που ο πλανήτης «χορεύει» στους ρυθμούς της πανδημίας, χωρίς να αγνοήσουμε την 10ετή κρίση που βιώσαμε ως πολίτες.

Ας πάρουμε τα πράγματα όμως από την αρχή:

Μια εταιρεία έκλεισε με όλες τις νόμιμες διαδικασίες το 2019 (είχε γίνει παύση εργασιών από το 2015) και ο ένας και μοναδικός εταίρος αποφάσισε ως νομοταγής φορολογούμενος να ρυθμίσει τα χρέη της εταιρεία, που στο σύνολό τους ήταν περίπου 9.000 ευρώ, με την ευεργετική διάταξη των 120 δόσεων.

Ο άνθρωπος αυτός μισθωτός πλέον, ξεκίνησε να πληρώνει με συνέπεια της δόσεις του όπου τον Μάρτιο του 2020 ή χώρα βρέθηκε σε καραντίνα και έτσι, ο υπόχρεος (της ρύθμισης) βρέθηκε σε αναστολή αδυνατώντας να είναι συνεπής στην τήρηση της ρύθμισης.

Θέλοντας να διατηρήσει την ρύθμιση, μπήκε στο taxisnet ώστε να ακολουθήσει την νόμιμη διαδικασία, να πληρώσει την δόση του Δεκεμβρίου έως την 31η του μήνα και να καταφέρει εν τέλει να αποπληρώσει όλη την οφειλή.

 δειτε περισσοτερα newsbreak

 

Από το Blogger.