Τουρκία: «Μαύρο» σε κανάλι για το κέφι του Ερντογάν - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Τουρκία: «Μαύρο» σε κανάλι για το κέφι του Ερντογάν


Ούτε… μήνα δεν άντεξε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο OLAY TV, καθώς η κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν έριξε «μαύρο» μέσα σε 26 μέρες! Ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι δεν αντέχει στις πιέσεις της κυβέρνησης, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί εργαζόμενοι να οδηγηθούν στην ανεργία.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής οι δημοσιογράφοι συγκεντρώθηκαν στο πλατό χειροκροτώντας συγκινημένοι τους τηλεθεατές και μετά έπεσε το «μαύρο», πλάνα που προκάλεσαν αντιδράσεις στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλη Κωστίδη, το «αμάρτημα» του σταθμού ήταν ότι μετέδωσε ζωντανά τη συνεδρίαση της ΚΟ του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, όπως έκανε πάντως με όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες…

Λίγο πριν το τέλος ο γενικός διευθυντής του OLAY TV Σουλεϊμάν Σαϊλάρ εμφανίστηκε στο δελτίο του καναλιού, και δήλωσε ότι ο ιδιοκτήτης δεχόταν μεγάλες πιέσεις -προφανώς από το καθεστώς Ερντογάν, με την τηλεπαρουσιάστρια Ν. Μεγκιού να σχολιάζει δηκτικά ότι κλείνει «μέσα σε 26 μέρες.. Στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης αυτό είναι αρνητικό ρεκόρ».

«Το αμάρτημα για το μαύρο είναι αυτών που ασκούν πιέσεις, δεν είναι δικό μας» απάντησε ο Σαϊλάρ.

Πηγή: skai.gr

 

Από το Blogger.