Γιαννιτσά: Ρομά εισέβαλαν στο νοσοκομείο κι άρπαξαν ασθενή με κορονοϊό – Δύο συλλήψεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Γιαννιτσά: Ρομά εισέβαλαν στο νοσοκομείο κι άρπαξαν ασθενή με κορονοϊό – Δύο συλλήψεις


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο, περίπου 15 Ρομά εισέβαλαν στις 12:30 στο νοσοκομείο με σκοπό να φυγαδεύσουν δικό τους άνθρωπο που νοσηλευόταν με κορονοϊό. Στην είσοδο του νοσοκομείου προσπάθησαν μάταια να τους σταματήσουν μία νοσηλεύτρια κι ένας νοσηλευτής στο θυρωρείο.

Τα άτομα αφού απείλησαν και επιτέθηκαν φραστικά σε όσους προσπάθησαν να τους σταματήσουν, έφτασαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας στην κλινική covid του νοσοκομείου και άρπαξαν άρον άρον τον Ρομά που νοσηλευόταν με κορονοϊό.

Μιλώντας στο Thestival ο κ. Γιαννάκος επισημαίνει ότι: «ότι η διασπορά του ιού μπορεί να είναι ανυπολόγιστη. Οι συνάδελφοι δεν μπόρεσαν να τους σταματήσουν. Έσπρωχναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Είναι ασύλληπτο αυτό που έγινε».

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, όπου μετά από έρευνες οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν δύο άτομα, συγγενείς του νοσούντος Ρομά με κορονοϊό, για διατάραξη της λειτουργίας του νοσοκομείου και παραβίαση των μέτρων περιορισμού διάδοσης του κορονοϊού.

Τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα άτομα έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται.

 

Από το Blogger.