Τουρκόφιλος εξτρεμιστής στην Ξάνθη απειλεί την Ελλάδα ότι «Η Θράκη θα γίνει το νέο Ναγκόρνο-Καραμπάχ» - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Τουρκόφιλος εξτρεμιστής στην Ξάνθη απειλεί την Ελλάδα ότι «Η Θράκη θα γίνει το νέο Ναγκόρνο-Καραμπάχ»

 


Ο γενικός πρόεδρος του τουρκόφιλου εθνικιστικού κόμματος DEB, Α.Ντεστιντζί​ απείλησε την Ελλάδα πως η Δυτική Θράκη «Θα έχει την κατάληξη του Ναγόρνο-Καραμπάχ εάν πειραχθεί έστω και μία τρίχα Τούρκου στη Θράκη»!

Ο Ντεστιντζί υποτίθεται «αντιδρώντας» στο απειλητικό μήνυμα-προβοκάτσια που γράφτηκε στην Ξάνθη κατά του ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε και της οικογένειάς του είπε τα εξής :

«Εγώ για μία ακόμη φορά μεταφέρω τις ευχές μου για περαστικά στον πολύτιμο εκλεγμένο μουφτή μας Χότζα Αχμέτ Μέτε και στην οικογένειά του.

Αυτή η προσβολή που έγινε προς το άτομό του, στην πραγματικότητα έγινε προς το σύνολο των Τούρκων της δυτικής Θράκης.

Αλλά όλοι να γνωρίζουν ότι πλέον η Τουρκία δεν είναι η παλιά Τουρκία.

Αν στη δυτική Θράκη ακουμπήσουν την τρίχα ενός Τούρκου θα πληρώσουν πολύ βαρύ τίμημα. Θα συμβούν αυτά που συνέβησαν στο Καραμπάχ, αυτά έχω να πω προς την Ελλάδα».

Το ζήτημα είναι ποια είναι η αντίδραση της Αθήνας. Κανονικά θα πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη και να συλληφθεί με την διαδικασία του αυτόφωρου για μία σειρά ποινικών αδικημάτων.

 

Θα επιτραπεί να τρομοκρατεί τους Έλληνες πολίτες (όλους, ακόμα και τους νομοταγείς ελληνόψυχους μουσουλμάνους), ένας εξτρεμιστής; Αν προέβαινε σε αντίστοιχες δηλώσεις π.χ. ο πρόεδρος κάποιου ελληνικού συλλόγου στην Κωνσταντινούπολη, πόση ώρα θα κυκλοφορούσε ακόμα ελεύθερος; Τα ίδια ισχύουν βέβαια και για τους Βορειοηπειρώτες...



 Πηγή  pronews

Από το Blogger.