Άρης: Πάει να… ταράξει τα νερά με Ουάρντα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

Άρης: Πάει να… ταράξει τα νερά με Ουάρντα!


Άρης
: Κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση «κυνηγά» ο Άρης που ετοιμάζεται να κάνει… μπάσιμο για Ουάρντα!

Η περίπτωση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, δεν είναι η μόνη που απασχολεί τον Άρη για να δυναμώσει σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του. Οι «κίτρινοι» έχουν στο μυαλό τους κι έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, που δεδομένα θα προκαλέσει αίσθηση και για πολλούς λόγους θα… ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα! Ο Αιγύπτιος άσος αγωνίζεται στον Βόλο με τον οποίο δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Κοινώς το ερχόμενο καλοκαίρι. Κατά συνέπεια από 1η Ιανουαρίου ο Άρης μπορείς νόμιμα να διαπραγματευτεί μαζί του και να συμφωνήσει αν οι δύο πλευρές τα «βρουν» για το τέλος της σεζόν!

Αυτό ακριβώς θα επιδιώξουν να κάνουν οι Θεσσαλονικείς, έτσι ώστε μετά να μπορούν να συζητήσουν με τον Βόλο για την άμεση παραχώρηση του παίκτη, με όρους ευνοϊκούς για τους ίδιους, καθώς η ομάδα της Μαγνησίας θα γνωρίζει πως έτσι κι αλλιώς ο Ουάρντα θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι.

Σαφώς και αν προχωρήσει αυτή η υπόθεση, θα ενισχύσει σημαντικά τη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη που έτσι κι αλλιώς είναι ισχυρότατη, ενώ ταυτόχρονα θα συζητηθεί έντονα η κίνηση αυτή λόγω του παρελθόντος του ποδοσφαιριστή που μέχρι πριν λίγους μήνες άνηκε στον ΠΑΟΚ!

Μάλιστα, ο ίδιος ο Ουάρντα είχε δηλώσει πως ο «δικέφαλος» δεν τον άφησε να πάει στον Άρη που τον ήθελε. Την ίδια ώρα είναι δεδομένη η… τρέλα που έχει ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο θα ήθελε να έχει στην ομάδα του!

Οι εξελίξεις αναμένονται από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου λοιπόν, σε μια υπόθεση ιδιαίτερα… καυτή όχι μόνο για τον Άρη και τον Βόλο, αλλά για το Ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά!

 

Από το Blogger.