Βίντεο: Το ύποπτο παρελθόν της Pfizer - Ποια είναι η φαρμακευτική πολυεθνική που ανέπτυξε τα εμβόλια για τον κορωνοϊό - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Βίντεο: Το ύποπτο παρελθόν της Pfizer - Ποια είναι η φαρμακευτική πολυεθνική που ανέπτυξε τα εμβόλια για τον κορωνοϊό


Το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού της εταιρείας Pfizer, η οποία το ετοιμάζει μαζί με την BioNTech, πήρε πριν από λίγες ημέρες κατεπείγουσα έγκριση από την Βρετανία. 

Ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες έγκριση αναμένεται να πάρει και από την ΕΕ. 

Σύντομα εκατομμύρια άνθρωποι θα εμβολιαστούν με το εμβόλιο της Pfizer, το οποίο, επεμβαίνει στο mRNA του ανθρώπινου οργανισμού.

Τα εμβόλια κανονικά θέλουν χρόνια για να δοκιμαστούν και να δοθούν στο ευρύ κοινό. Το BNT162b2 ήταν έτοιμο για διανομή μέσα σε 9 μήνες. Κάποια στάδια δοκιμών απλά δεν έγιναν.

Ακόμη και αν οι βραχύβιες δοκιμές δεν έδειξαν καμιά παρενέργεια είναι αδύνατο να δούμε τι θα γινόταν με τις μακροχρόνιες δοκιμές. Η πιθανότητα παρενεργειών ή επιπλοκών μήνες ή και χρόνια μετά, είναι αδύνατο να αποκλειστεί.

Επιπρόσθετα το εμβόλιο βασίζεται σε μια νέα τεχνολογία την mRNA η οποία συνίσταται στην εισαγωγή στον οργανισμό του κορωνοϊού RNA πρωτεϊνών ακίδων προκειμένου ο οργανισμός να δημιουργήσει αντισώματα.

Το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για το πρώτο εμβόλιο που βγαίνει στην αγορά με αυτή την τεχνολογία.

Ποιο είναι όμως το παρελθόν της εταιρείας; 

Στο παρακάτω βίντεο που ετοιμάστηκε από την «The Mirror Project» λύνεται το ερώτημα.  


 

Από το Blogger.