ΑΕΚ: Άμεσα το καθοριστικό ραντεβού με Λιβάγια και Ολιβέιρα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

ΑΕΚ: Άμεσα το καθοριστικό ραντεβού με Λιβάγια και Ολιβέιρα


Μετά τα ματς με Παναιτωλικό και Λαμία αναμένεται η τελική συζήτηση για το μέλλον του Μάρκο Λιβάια στην Α.Ε.Κ. και ακολουθεί η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα

Οι περιπτώσεις των δυο συμβολαίων που έχουν μετατραπεί σε... σίριαλ, αυτές των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα αναμένεται να ολοκληρωθούν είτε θετικά είτε αρνητικά στο επόμενο διάστημα 7-10 ημερών... Αυτός τουλάχιστον είναι ο στόχος και η επιδίωξη του Παναγιώτη Κονέ και της ΑΕΚ.

Πρώτα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή η υπόθεση του Κροάτη μεσοεπιθετικού. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις μεταξύ του νυν τεχνικού διευθυντή και του Λιβάια. Μετά το τέλος των αναμετρήσεων με Παναιτωλικό και Λαμία αναμένεται να γίνει η τελική επαφή και συζήτηση. Τουλάχιστον επαναλαμβάνουμε αυτό θα επιδιώξουν στην Ένωση και ανάλογα με την εξέλιξη της συγκεκριμένης περίπτωσης θα δούμε πως θα αποφασίσει να συνεχίσει μαζί του η ΑΕΚ και αν θα μπει στον... πάγο εφόσον δεν ανανεώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Κροάτη άσος αξιώνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ένωση. Ένα ποσό κοντά στο 1.4 εκατ ευρώ σε ετήσια βάση τη στιγμή που η ΑΕΚ του έχει βάλει στο τραπέζι μια προσφορά για 4 χρόνια με συνολικά 4 εκατ ευρώ κέρδος...

Για την περίπτωση του Νέλσον Ολιβέιρα περιμένουμε την επαφή για να δούμε και την προσφορά της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση της Ένωσης θα αφορά μείωση αποδοχών. Ωστόσο πρέπει πρώτα να γίνει η κουβέντα για να έχουμε ξεκάθαρα όλα τα δεδομένα για τον Πορτογάλο φορ.

Υπάρχει η επιθυμία η αλήθεια είναι από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που νιώθει υπέροχα στην ΑΕΚ και την Αθήνα με την οικογένειά του, αλλά αυτή δεν αρκεί από μόνη της. Θα πρέπει να δούμε και αν όντως προκύψει μείωση σε τι βαθμό θα είναι αυτή.

Επιπρόσθετα αξίζει να σημειωθεί ότι εως τώρα Λιβάγια και Ολιβέιρα δεν έχουν βρει κάτι που να τους ικανοποιεί. Για την ακρίβεια δεν έχουν κάποια σημαντική, έστω, κρούση. Βεβαια είναι ελεύθεροι και οι εκπρόσωποί τους έχουν όλο το χρόνο στη διάθεσή τους να βρουν το καλύτερο δυνατό για τους πελάτες τους.

 

Από το Blogger.