Αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ από σήμερα - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ από σήμερα

Αλλαγές στο ωράριο των σούπερ μάρκετ από σήμερα

Με το άνοιγμα των καταστημάτων από σήμερα επέρχονται αλλαγές και στο ωράριο των σούπερ μάρκετ καθώς, μέχρι και τη προηγούμενη βδομάδα έκλειναν στις 20:30 το βράδυ.

Το ωράριο είναι διευρυμένο από τις 7 το πρωί μπορεί καποιος να ξεκινήσει αλλά μέχρι τις 20:00, αυτό ισχύει και για τα σούπερ μάρκετ τόνισε ο γενικός γραμματέας εμπορίου Π. Σταμπουλίδης.

Ερωτηθείς πώς θα ελέγχεται ο χρονικός περιορισμός των δύο ωρών τόνισε πως «Πιστεύουμε ότι ο κόσμος αντιλαμβάνεται το σπουδαίο αυτό βήμα και δεν θα το κλωτσήσει, δεν θα μπούμε στη λογική να κυνηγάμε σαν το σκύλο με τη γάτα ο ένας τον άλλο. Πιστεύουμε ότι καταλαβαίνουμε όλοι που βρισκόμαστε κυρίως πρέπει να καταλάβουν ότι όποιος μπει στο παιχνίδι να σβήνει τα μηνύματα ή να εμπαίζει τις αρχές την ίδια στιγμή θα είναι υπεύθυνος για την απώλεια θέσεων εργασίας της χώρας γιατί θα ξανακλείσει το εμπόριο και ως εκ τούτου καταλαβαίνετε ότι η επόμενη επανεκκίνηση μπορεί να είναι πολύ πιο δύσκολη. Ευελπιστώ όλοι να δείξουμε την ωριμότητα και την αγάπη προς τη χώρα, τις επιχειρήσεις και τους συνανθρώπους μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτή την επανεκκίνηση και να μην βρεθούμε ξανά σε περιορισμούς. Δεν μπορεί να έχουμε πείσει τα παιδιά στα Δημοτικά να φοράνε τις μάσκες απαρέγκλιτα και να μην μπορουμε να ελέγξουμε τις ώρες που εμείς θέλουμε να κάνουμε τα ψώνια μας».

 

Από το Blogger.