Καλλιθέα: Μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Καλλιθέα: Μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια

Καλλιθέα: Μαχαίρωσε την 30χρονη κόρη της μπροστά στα εγγόνια

Αιματηρή κατάληξη είχε ο άγριος καυγάς μητέρας και κόρης στην Καλλιθέα. Μετά από έντονη λογομαχία οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και τότε η μητέρα άρπαξε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρης της, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Σωτηρόπουλου.

Η αστυνομία έρχεται συχνά. Τσακώνονται στα ρώσικα, συνέχεια μαλλιοτραβιούνται μητέρα και κόρη, λέει γειτόνισσα 

Οι γείτονες της πολυκατοικίας στην οδό Χίου, στην Καλλιθέα είχαν συνηθίσει ν' ακούνε τις έντονες λογομαχίες της 50χρονης μητέρας και της 30χρονης κόρης της, αλλά δεν περίμεναν ότι ο χθεσινός άγριος καυγάς θα είχε αιματηρή κατάληξη




«Άκουσα φασαρία, φωνές στην είσοδο, βγήκα στο μπαλκόνι, είδα ασθενοφόρο και περιπολικό. Έμαθα από τους αστυνομικούς και είδα το μαχαίρι που κρατούσαν ότι η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της» λέει ο διαχειριστής της πολυκατοικίας.

Η 30χρονη, ομογενής από τη Ρωσία, είχε χωρίσει πρόσφατα και με τα δύο ανήλικα παιδιά της είχε μετακομίσει και ζούσε μαζί με την 50χρονη μητέρα της. Σύμφωνα με πληροφορίες για να ξεχάσει το είχε ρίξει στο ποτό. 

Γύρω στις 5 χθες το απόγευμα λογομάχησε έντονα με τη μητέρα της. Της όρμηξε με τα χέρια και την τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο. Τότε η 50χρονη έχασε τον έλεγχο, άρπαξε το μαχαίρι του ψωμιού και το κάρφωσε στην κοιλιά της κόρη της και μάλιστα μπροστά στα δύο εγγονάκια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες μόλις η μητέρα μαχαίρωσε την κόρη αμέσως ειδοποίησε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Μόλις όμως ο διασώστης μπήκε στο σπίτι κάλεσε αμέσως την αστυνομία καθώς διαπίστωσε ότι η κόρη ήταν μαχαιρωμένη στην κοιλιά.

Η 30χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Γενικό Κρατικό. Όπως καταγγέλλουν οι γείτονες δεν ήταν η πρώτη φορά που η 50χρονη μητέρα της είχε βγει εκτός εαυτού και είχε μαχαιρώσει το ίδιο της το σπλάχνο.
«Άκουσα ότι είχαν πολλές προστριβές και την είχε μαχαιρώσει ξανά εδώ στην είσοδο» υποστηρίζει γειτόνισσα.

Από το Blogger.