Παγίδα της ΕΛΑΣ σε κρυφό οίκο ανοχής στην Καλαμάτα! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Παγίδα της ΕΛΑΣ σε κρυφό οίκο ανοχής στην Καλαμάτα!

Παγίδα της ΕΛΑΣ σε κρυφό οίκο ανοχής στην Καλαμάτα!

Λαβράκι έβγαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι αξιολογώντας πληροφορίες για παράνομη λειτουργία οίκου ανοχής στο κέντρο της πόλης, κατάφεραν να εισβάλλουν στο εσωτερικό του!

Όπως έγινε γνωστό, ο κρυφός οίκος ανοχής, με αναρτήσεις σε ιστοσελίδες προσέλκυε πελάτες εν μέσω πανδημίας, παραβιάζοντας την σχετική απαγόρευση που έχει επιβληθεί λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού!

Ωστόσο, ο τελευταίος πελάτης που έκλεισε ραντεβού για να συνευρεθεί με μια 28χρονη Βουλγάρα αντί ποσού 60 ευρώ, ήταν αστυνομικός ο οποίος παρέδωσε τα προσημειωμένα χρήματα στον 46χρονο Έλληνα ιδιοκτήτη του παράνομου «σπιτιού» και αμέσως έδωσε σήμα στους συναδέλφους του! Μαζί με την εκδιδόμενη και τον μαστροπό, συνελήφθη άλλη μια 40χρονη Βουλγάρα που εργαζόταν ως υπάλληλος.

χειροπέδες κοπέλα γυναίκα

Στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκαν τρεις σουγιάδες κι έτσι, εκτός από την κατηγορία της μαστροπείας, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καλαμάτας του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή. Και στους τρεις απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί δημόσιας υγείας, καθώς οι γυναίκες δεν διέθεταν βιβλιάρια υγείας. Στον 46χρονο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ και σε κάθε γυναίκα από 300 ευρώ, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

 

Από το Blogger.