Νέο χυδαίο παραλήρημα από Μπαχτσελί Απόγονοι κακοποιών οι Έλληνες - Θα πληρώσουν το τίμημα για την Επανάσταση του 1821 - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Νέο χυδαίο παραλήρημα από Μπαχτσελί Απόγονοι κακοποιών οι Έλληνες - Θα πληρώσουν το τίμημα για την Επανάσταση του 1821

Νέο χυδαίο παραλήρημα από Μπαχτσελί Απόγονοι κακοποιών οι Έλληνες - Θα πληρώσουν το τίμημα για την Επανάσταση του 1821

Νέο χυδαίο παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος κάνει λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση, οι οποίοι δεν έχουν κλείσει ακόμη!

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν  και ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος, επιτέθηκε ευθέως στην Ελλάδα και απείλησε τους πάντες και τα πάντα, ενώ έφτασε να  μιλήσει και για «γενοκτονία» των Τούρκων από τους Έλληνες κατά τη διάρκεια της επανάστασης!

Είμαστε “απαίσιοι και αμαρτωλοί”!

«Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε τέμενος στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου στους Τούρκους και ζωγράφισαν σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους των τεμένων, επ’ ευκαιρία της 200ής επετείου της εξέγερσης στον Μοριά το 1821, είναι απαίσιοι, δειλοί και αμαρτωλοί», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πρόκειται για την παρέμβαση σε τζαμί στη Λεμεσό που η Αυγή είχε αποκαλέσει ως πράξη βανδάλων επειδή είχαν ζωγραφίσει τον Σταυρό

και συνέχισε λέγοντας και απειλώντας:

«Η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους.

Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση. Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν.

Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία. Η συμβουλή μου στους απογόνους των κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων, είναι να μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας και να σταματήσουν αμέσως την υποκίνηση και την παρενόχληση. Επειδή η σελίδα του επαναληπτικού αγώνα για την εξέγερση στον Μοριά δεν έχει ακόμη ιδωθεί, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει ακόμη κλείσει.

Με αυτήν την ευκαιρία, εύχομαι το έλεος του Αλλάχ στους Μουσουλμάνους Τούρκους, που μαρτύρησαν στην εξέγερση στον Μοριά και που έχασαν τη ζωή τους, μπαίνοντας στο τούνελ της βίας και του τρόμου και τους τιμώ όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας βρίσκεται ακόμα στο έδαφος, και, όταν έρθει η μέρα, φυσικά, θα υπάρξουν οι αντίστοιχες εστίες, για να πληρωθεί το τίμημα».

 

Από το Blogger.