Τι ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει τεχνητό ήλιο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό! - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021

Τι ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει τεχνητό ήλιο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό!

Τι ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα; Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ προτείνει τεχνητό ήλιο που «σκοτώνει» τον κορωνοϊό!

Για ακόμη μια φορά το διαβόητο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), ιδρυτής του οποίου είναι ο Κλάους Σβαμπ, συγγραφέας του  βιβλίου «The Great Reset», το οποίο διαβάζει με μεγάλη προσοχή και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχωρά σε μια ακόμη μια ζοφερή πρωτοβουλία, στο πλαίσιο -υποτίθεται- της καταπολέμησης του κορωνοϊού!

Αυτή της δημιουργίας ενός τεχνητού ήλιου!

 

Όσο και αν ακούγεται τρελό, το WEF διαφημίζει μια νέα τεχνολογία παρουσιάζοντας ανθρώπους να κοιτούν σχεδόν υπνωτισμένοι, ένα τεχνητό ήλιο, η ακτινοβολία  του οποίου, στο υπεριώδες φάσμα απολυμαίνει, άκουσον-άκουσον, το χώρο από τον κορωνοϊό(!) και έτσι οι άνθρωποι βρίσκονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Έτσι εκτός από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, θα υπάρχει και υποχρεωτικό…  «σολάριουμ» για να σκοτώσουμε τον κορωνοϊό.

 

 

 

Όπως «εξηγεί» το WEF οι υπεριώδεις ακτίνες είναι κατά βάση βλαπτικές για τον άνθρωπο. Οι επιστήμονες όμως βρήκαν ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος το οποίο σκοτώνει κατά 99% τον κορωνοϊό!

Είναι άγνωστο εάν απλά μας «δουλεύουν», ή εάν πρόκειται για στοχευμένες προσπάθειες για να ανιχνεύσουν αντιδράσεις, τροποποιώντας την τακτική τους ανάλογα.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε και την πρόταση του Μπιλ Γκέιτς ο οποίος προτείνει τον ψεκασμό στην ατμόσφαιρα εκατομμυρίων  τόνων σκόνης προκειμένου να εμποδίζουν τις ακτίνες του Ήλιου να φτάνουν στη Γη και να αποτρέψουν την κλιματική αλλαγή.

 

Τι άραγε προκύπτει από αυτά τα δύο; Να δημιουργήσουν ένα εφιαλτικό σκηνικό όπου ο Ήλιος θα είναι κρυμμένος και η αν ανθρωπότητα θα κοιτάζει τον τεχνητό τους ήλιο σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Όπως είναι καθόλου φαντασία, αλλά πραγματικότητα οι παρανοϊκές αυτές προτάσεις τους που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν αφού τις λένε δημόσια πλέον.

Όλα αυτά βέβαια για το «καλό» της ανθρωπότητας και πάνω από όλα για την «καταπολέμηση» του κορωνοϊού και της κλιματικής αλλαγής.

Τι άλλο θα δούμε ακόμη; Μάλλον όλα τώρα ξεκινούν.

 

 Πηγή  pronews.gr

Από το Blogger.