Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα μπροστά στη Βουλή; - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα μπροστά στη Βουλή;

Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα μπροστά στη Βουλή; (upd)

Ανανέωση από αρχικό κείμενο 12 Μαρτίου στις 13.30. Το ζήτημα του σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο που προκάλεσε το δυστύχημα έξω από την Βουλή δεν φαίνεται να έχει λάβει ακόμα απάντηση.

Ένα τραγικό τροχαίο ατύχημα στην Βουλή με θύμα έναν νέο άνθρωπο προκαλεί σοβαρά ερωτηματικά. Το γεγονός ότι έγινε ακριβώς έξω από την πύλη εισόδου του κοινοβουλίου επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας σημαίνει ότι θα έπρεπε να λάβει πολύ γρήγορα απαντήσεις καθώς το σημείο βρίθει αστυνομικών δυνάμεων και καμερών.

Αρχικό κείμενο.Την ώρα που στη βουλή κορυφωνόταν η σύγκρουση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αλέξη Τσίπρα, επ’ αφορμή της αστυνομικής βίας και τα πρόσφατα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, μπροστά στην πλαϊνή είσοδο της βουλής σημειωνόταν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, η οποία ανέβαινε τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο σημείο της διασταύρωσης με την Ακαδημίας και την πύλη εισόδου-εξόδου οχημάτων της Βουλής των Ελλήνων.

 

Η μηχανή ανετράπη και ο μοτοσικλετιστής βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια της παροχής των πρώτων βοηθειών στον αναίσθητο οδηγό, μοτοσικλετιστής στεκόμενος στο αντίθετο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας φώναζε προς τους αστυνομικούς ότι το θύμα του τροχαίου είχε περάσει με πράσινο και τους κατηγορούσε ότι εκείνοι ευθύνονται για τον τραυματισμό του.

Αποτέλεσμα; Ο Αρχιφύλακας της Τροχαίας, πιθανότατα και υπεύθυνος για την διαχείριση της κυκλοφορίας μπροστά από την είσοδο της Βουλής, απαίτησε να σταθμεύσει τη μοτοσικλέτα του ώστε να λάβει κλήση, διότι δεν φορούσε κράνος.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός, όπως μπορεί να δει κανείς και στα στιγμιότυπα του βίντεο, ότι κανένας από τους τροχονόμους που βρίσκονταν στο σημείο δε φορούσε μάσκα, με το πρόσχημα της «σφυρίχτρας», παρ’ ότι μόνον ένας εξ’ αυτών εκτελούσε καθήκοντα ελέγχου της κυκλοφορίας τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Μάσκα δε φορούσε ούτε ο Ειδικός Φρουρός που προσήλθε στο σημείο του ατυχήματος.

Επιπλέον, όπως βλέπουμε, ο αρχιφύλακας της Τροχαίας απευθύνθηκε στον διαμαρτυρόμενο πολίτη στον ενικό και με αρκετά αυθάδη τρόπο, λέγοντάς του να σηκωθεί και να φύγει, χωρίς φυσικά να του πάρει κάποια κατάθεση ή δήλωση σχετικά με το ατύχημα, του οποίου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Γιατί άραγε;

Η κυκλοφορία διεκόπη για διάστημα περίπου μισής ώρας στο ρεύμα ανόδου της Βασιλίσσης Σοφίας προς Χίλτον, με τον άτυχο μοτοσικλετιστή να μεταφέρεται στο πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο.

 

Από το Blogger.