Προπαγάνδα πολέμου και εκφοβισμού της Ελλάδος από τα τουρκικά ΜΜΕ: «Τα τουρκικά όπλα τρομοκρατούν την Ελλάδα!»

Προπαγάνδα πολέμου και εκφοβισμού της Ελλάδος από τα τουρκικά ΜΜΕ: «Τα τουρκικά όπλα τρομοκρατούν την Ελλάδα!»

Νέα επιχείρηση προπαγάνδας πολέμου και εκφοβισμού της Ελλάδος έχουν ξεκινήσει τα περισσότερα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας!

Αυτή τη φορά αναφέρονται στις πολεμικές επιχειρησιακές δυνατότητες των, τουρκικής κατασκευής, μη επανδρωμένων πολεμικών αεροσκαφών και των εξοπλισμένων Drones .

Πολλά δημοσιεύματα εμφανίζουν την Ελλάδα να είναι «τρομοκρατημένη» από το νέο εξοπλισμένο Drone «Aksungur», που παράγεται από την Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία και δοκιμάστηκε πρόσφατα, κατά την διάρκεια στρατιωτικών επιχειρήσεων κατά Κούρδων ανταρτών.

Το συγκεκριμένο εναέριο όχημα, σύμφωνα πάντοτε με τα φιλοκυβερνητικά τουρκικά ΜΜΕ, κατά την διάρκεια άλλων δοκιμών, κατάφερε να πετύχει τον στόχο του σε απόσταση 30 χλμ!

Βεβαίως, στα ίδια δημοσιεύματα, γίνεται συστηματική παρουσίαση, με ιδιαίτερα πομπώδη τρόπο, των τουρκικών UAV τύπου bayraktar, που κατασκευάζονται από Τουρκική Βιομηχανία, της οποίας ιδιοκτήτης είναι συγγενής του Ερντογάν. Τα συγκεκριμένα εναέρια οχήματα έδρασαν με επιτυχία στον Νότιο Καύκασο και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εξουδετέρωση των δυνάμεων του πυροβολικού και των τεθωρακισμένων, που διέθεταν οι Αρμένιοι αυτονομιστές στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Μεγάλος αριθμός από αυτά τα εναέρια μέσα μετέχει ακόμα στις στρατιωτικές επιχειρήσεις των Τούρκων στη Βόρεια Συρία και στο Ιράκ, που έχουν ως στόχο τη μαζική εξόντωση των Κουρδικών πληθυσμών, που ζουν στις περιοχές αυτές και των πολιτοφυλακών, που έχουν συγκροτηθεί εκεί  και έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να νικηθεί στρατιωτικά το περιβόητο Ισλαμικό Κράτος.

Ιδιαίτερα το μοντέλο του «Aksungur» μπορεί να πετάει για 40 ώρες, με πλήρη αυτονομία και να μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο 750 κιλών, πυραύλους και βόμβες με λέιζερ, ενώ έχει τη δυνατότητα να ‘κλειδώνει’ στόχους και να μεταδίδει τις συντεταγμένες σε πυραυλικά συστήματα ή σε μονάδες βαρέος πυροβολικού, ώστε οι τελευταίες με μία ή δύο βολές να καταστρέφουν τους στόχους αυτούς.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια