Με «δόλωμα» πρώην παίκτρια του «Survivor» o Τραμπ «ψάρευε» τους εχθρούς του - ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ NEWSKAMATERO

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Με «δόλωμα» πρώην παίκτρια του «Survivor» o Τραμπ «ψάρευε» τους εχθρούς του

Με «δόλωμα» πρώην παίκτρια του «Survivor» o Τραμπ «ψάρευε» τους εχθρούς του

Ακόμα και παίκτρια του «Survivor» επιστράτευσε το περιβάλλον του Ντόναλντ Τραμπ για να εντοπίσει και να εξοστρακίσει άτομα του καθεστώτος του που λειτουργούσαν εις βάρος του, σύμφωνα με δημοσίευμα των «New York Times».

Ο Ερικ Πρινς, ιδρυτής της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρίας BlackWater και αδελφός της υπουργού Παιδείας του Τραμπ, Μπέτσι Ντέβος, ανέθεσε το 2017 στον Σέντον, πρώην πράκτορα των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών MI6 να «ξεριζώσει» τους εχθρούς του Αμερικανού προέδρου από το «παρακράτος» που είχαν δημιουργήσει. Ο Σέντον επιστράτευσε μια σειρά όμορφων γυναικών για να λειτουργήσουν σαν δολώματα, βγαίνοντας ραντεβού με πράκτορες του FBI και με στελέχη του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προκειμένου να τους ηχογραφήσουν να μιλούν απαξιωτικά για τον Τραμπ.

Οι υποψήφιες, αφού πήγαν στο Ουαϊόμινγκ για συνέντευξη, πέρασαν από εκπαίδευση, στη διάρκεια της οποίας τους ανατέθηκαν οι «στόχοι» τους. Μεταξύ αυτών και ο τότε σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ, Χ.Ρ. Μακμάστερ. Εκείνος «ανατέθηκε» σε μια εντυπωσιακή δημοσιογράφο από το Τέξας ονόματι Τάρα Πράις, η οποία εισέπραξε 10.000 δολάρια για να τον αποπλανήσει σε ιταλικό εστιατόριο της Ουάσινγκτον όπου σύχναζε έχοντας μαζί της κρυφή κάμερα, ενώ η παίκτρια του αμερικανικού «Survivor» του 2016 Αννα Χάιτ ανέλαβε αξιωματούχους του Στέιτ Ντιπάρτμεντ με σκοπό να τους κάνει να παραδεχτούν ότι απεχθάνονταν τον Τραμπ. Οι υπόλοιπες κοπέλες είχαν την εντολή να προσεγγίσουν πράκτορες του FBI μέσα από dating apps.

Από το Blogger.